Pickatale henter talenter fra BCG og Abax

Det norske vekstselskapet satser hardt på en lese- og lydbok-app for barn, og har globale vekstambisjoner.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Pickatale er et av de mest spennende vekstselskapene i Norge. Ambisjonen om å gi barn leseglede og motarbeide den internasjonale trenden hvor lesenivået til barn og unge faller er utrolig motiverende, og jeg gleder meg over å kunne være med å bidra til å oppnå dette, sier Johannes Mella i en pressemelding. Han går inn i rollen som CFO i Pickatale.

Mella er tidligere prosjektleder i BCG med mer enn 5 års internasjonal erfaring fra Corporate Finance og Strategy. I tillegg til Mella er Kathrine Brøsholen ansatt i rollen som nye Chief Revenue Officer (CRO).

Pickatale er en norsk startup etablert av Sigbjørn Dugal. Selskapet har i dag rundt 80 ansatte på tvers av Norge, England, Makedonia, Polen og Kina. 2020 var et begivenhetsrikt år med ekspansjon til Storbritannia, Sverige og Danmark, samt lansering av et helt nytt produkt for skoler. I tillegg gjennomførte selskap en emisjon på 120 millioner kroner, med blant andre Investinor og Tines Pensjonskasse, og PE-toppene Reynir Indahl og Christian Sinding som investorer. Selskapet har fortsatt store ambisjoner for videre vekst i Norge og internasjonalt.

– Vi har brukt det siste året på å restrukturere selskapet og har landet vår nye strategi med å spisse produktutvikling og forberede oss for skalering. Ansettelsene av Mella og Brøsholen er svært viktige skritt for å nå våre internasjonale vekstambisjoner, sier Espen Viskjer, CEO i Pickatale.

Powered by Labrador CMS