Den nye ledergruppen til Munthe-Kaas: (f.v) Simen Schulerud Tønnesson, Vibeke Munthe-Kaas, Øystein Werner og Astrid Ménès-Nørsterud.

Vibeke Munthe-Kaas tar over etter Lervold i KPMG

Flere endringer i KPMGs markeds- og kommunikasjonsavdeling: Både CMO og kommunikasjonssjef har forlatt rådgivnings- og revisjonsselskapet.

Publisert Sist oppdatert

– Med Vibeke i denne rollen vil KPMG flyttes i en mer samfunnsorientert retning, og jeg er veldig glad for at hun har takket ja til oppdraget, sier administrerende direktør i KPMG Lars Inge Pettersen, i en pressemelding torsdag.

Rådgivnings- og revisjonsselskapet melder at Vibeke Munthe-Kaas (35), går inn i KPMGs toppledelse, og inn i rollen som CMO. Hun tar over etter Henrik Haakestad Lervold, som gir seg etter to år i selskapet i samme stilling.

Videre i meldingen kommer det fram at KPMG skal ta en større del av markedet innen teknologi, ESG og revisjon. Og at markedsavdelingen rigger klart for vekst.

– Jeg er stolt over å få lede et lag som sammen skal bidra til at KPMG når sine mål. Vår viktigste oppgave er å spre KPMGs kompetanse innenfor en rekke fagfelt, blant annet ESG og teknologi, til flest mulig, sier Munthe-Kaas.

– Selskapet er i rask vekst og har svært ambisiøse planer, og jeg får jobbe med landets beste kolleger. Jeg kan ikke vente med å ta fatt på oppgavene,

Hun tar over som Head of Clients & Markets. I dag er hun direktør for kunnskapsutvikling samme sted. Som CMO trer hun inn i konsernledelsen

Munthe-Kaas har vært i selskapet siden juni 2021.

Hun kom til KMPG fra jobben som direktør for strategi og analyse i arbeidsgiverorganisasjonen Abelia, og har også jobbet som president i Ansa.

I 2020 ble hun trukket fram som en av Kapitals 40 stjerner i næringslivet under 40 år.

I tillegg til Lervold som har meldt sin avgang fra KPMG, har også tidligere kommunikasjonssjef i KPMG Alexander Wie Flaa, gått til Iteo og rollen som senior kommunikasjonsrådgiver.

Derfor er det endringer i ledergruppen, som nå består av Simen Schulerud Tønnesson som markeds- og kommunikasjonssjef, Øystein Werner, leder for forretningsutvikling og produkteier Astrid Ménès-Nørsterud.

Munthe-Kaas starter i sin nye rolle 1. september.

Powered by Labrador CMS