Teknologi knytter oss sammen, i hverdagen og kriser. Nettopp derfor må dataøkonomien bygges på tillit og ansvarlighet
Teknologi knytter oss sammen, i hverdagen og kriser. Nettopp derfor må dataøkonomien bygges på tillit og ansvarlighet

Telenors strategi og kommunikasjonssjef i Myanmar går til Abelia

Nå blir han leder for teknologipolitikk.

Publisert

– Jo Eikeland Roald kommer til Abelia med en svært nyttig kombinasjon av teknologisk forståelse, innsikt i våre medlemmers forretningsmodeller og forståelse for politiske rammebetingelser.

Det sier Øystein Eriksen Søreide, administrerende direktør i Abelia i en pressemelding.

Abelia er NHOs landsforening for kunnskaps- og teknologivirksomheter. Foreningen organiserer drøyt 2600 virksomheter med over 57 000 årsverk. Dette er virksomheter innen IKT, telekom, undervisning, forskning, konsulent/rådgivning, kreative næringer og ideelle organisasjoner.

– Teknologi og digitalisering står sentralt i det moderne arbeids- og samfunnslivet. Teknologi knytter oss sammen, i hverdagen og kriser. Nettopp derfor må dataøkonomien bygges på tillit og ansvarlighet, sier Jo Eikeland Roald.

Roald kommer fra stillingen som leder for strategi og kommunikasjon i Telenor Myanmar, som han har hatt siden januar 2020.

I løpet av sin tid i Telenor har Roald blant annet vært rådgiver for konsernsjef Sigve Brekke med ansvar for Telenor-sjefens agenda og budskapsutvikling. Han har også arbeidet for Telenor i Asia med eksterne relasjoner og omdømmebygging i hele regionen, og for Telenors operasjon i India. Roald har også erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Geelmuyden.Kiese og industridesigner hos Q-free ASA.

Powered by Labrador CMS