– Min jobb blir å få opp folks øyne for folkefinansiering som en god investeringsmulighet, og gjøre eiendomsselskaper oppmerksomme på en mer fleksibel finansieringsmulighet, sier Frode Riis Andersen.
– Min jobb blir å få opp folks øyne for folkefinansiering som en god investeringsmulighet, og gjøre eiendomsselskaper oppmerksomme på en mer fleksibel finansieringsmulighet, sier Frode Riis Andersen.

Frode sluttet i Lunar i januar - nå er han klar for Kameo

Skal gjøre Kameos finansieringsmodell kjent: – Jeg ser på Kameo som spare- og investeringenes svar på Vipps.

Publisert

I januar skrev Shifter at Lunar gjorde flere tiltak som følge av tøffe økonomiske tider, og at det på slutten av 2022 ble sendt ut oppsigelsesvarsel til cirka 50 medarbeidere.

Nettavisen kunne også melde at Lunars Norges-sjef Eilin Schjetne og kommunikasjonssjef Frode Riis Andersen, var ferdige i teknologi- og betalingsselskapet.

Litt som Vipps

Riis Andersen bekreftet dette til KOM24, og fortalte at han hadde sin siste dag i stillingen 31. januar.

– Jeg ser på dette som en mulighet til å gjøre noe nytt – og det synes jeg er spennende, uttalte han til KOM24 i midten av januar.

Fredag meddeler den tidligere kommunikasjonssjefen at han igjen tiltrer stillingen som kommunikasjonssjef – denne gangen i Kameo, et selskap som tilbyr folkefinansiering av eiendomsprosjekter.

Med ansettelsen av Riis Andersen ønsker selskapet å gjøre den alternative finansieringsmodellen mer kjent og aktuell for hele befolkningen.

– Jeg ser på Kameo som spare- og investeringenes svar på Vipps, sier Riis Andersen i en pressemelding.

– Vi er imponert

Riis Andersen har tidligere jobbet i Vipps, og kommer sist fra Lunar.

– Min jobb blir å få opp folks øyne for folkefinansiering som en god investeringsmulighet, og gjøre eiendomsselskaper oppmerksomme på en mer fleksibel finansieringsmulighet. Samtidig må vi bygge opp både kjennskapen til og kunnskapen om selskapet.

Den nye kommunikasjonssjefen omtaler Kameo som en liten diamant i norsk fintech som bare venter på å bli slipt.

– Den utfordringen gleder jeg meg til å ta fatt på.

CEO og grunnlegger av Kameo Sebastian Martens Harung, er svært glad for å få Riis Andersen med på laget.

– Vi er imponert over hva Frode har fått til hos blant annet Lunar og Vipps, og jeg ser frem til å jobbe tett med Frode fremover for å gjøre vårt konsept, og ikke minst Kameo, mer kjent for både småsparere og eiendomsselskaper i hele Skandinavia.

Den nordiske investeringsbanken ABG Sundal Collier, har vært Kameos største eier siden 2019 og fungerer som en strategisk partner.

Powered by Labrador CMS