Ellen Arnstad
Ellen Arnstad

Ellen Arnstad lanserer ny podkast

– Hun har en unik kombinasjon av toppledererfaring, samfunnsengasjement, medieforståelse og kommunikasjonsevner.

Publisert

– Livet er oppoverbakker og nedoverbakker. Og vi må takle begge deler. De gode samtalene styrker oss, gir nye perspektiver og mer pågangsmot.

Det sier tidligere medietopp Ellen Arnstad om sitt siste prosjekt podkasten «Livet & Ledelse», som skal lanseres med Storypeople.

– Denne podkasten skal handle om historiene som berører, om kraft, mot og vilje både i livet og på jobben. Samtaler om å stå i det, om å dele med andre og om å definere egen lykke. Det er stor forskjell på å være vellykket og det å være lykkelig, sier Arnstad i pressemeldingen.

Arnstad har en lang mediekarriere bak seg og har vært journalist, redaktør og medieleder. Hun var sjefredaktør i kjendisbladet Se og Hør fra 2012, og var fram til 2017 konsernredaktør i Aller Media AS.

Daglig leder og gründer i det nyopprettede selskapet, StoryPeople, Tore Nesheim er veldig fornøyd med å ha fått meg seg Arnstad i sin satsning på podkastprofiler som har noe på hjertet og som kan bidra med sin kompetanse og brennende engasjement innenfor ulike fagområder.

Tore Nesheim og Ellen Arnstad
Tore Nesheim og Ellen Arnstad

– Vi jobbet sammen da jeg ledet AdLink hvor Ellen var blant annet styremedlem. Nå skal vi satse sammen igjen! Ellen Arnstad har en unik kombinasjon av toppledererfaring, samfunnsengasjement, medieforståelse og kommunikasjonsevner, sier han.

Podkasten «Livet & Ledelse» skal etter planen lanseres i midten av mars og den vil bli publisert hver 14. dag.

Ellen Arnstad har allerede en gjesteliste klar med mennesker som hun ser opp til, både kvinner og menn, og som hun mener har livserfaringer som er verdt å dele.

Powered by Labrador CMS