Tekstbyrået HvabeHager har ansatt Mats Muri Løberg som sin første Markedssjef. Han kommer fra samme stilling i teknologifirmaet EYD.

Tekstbyrået i Trondheim har ansatt sin første markedssjef

HvabeHager skyter fart med ny markedssjef på laget: – Han er helt rå i faget sitt, og like rå som person.

Publisert Sist oppdatert

I fjor doblet tekstbyrået HvabeHager, i antall ansatte, og nå har byrået ansatt sin første markedssjef, eller «skyt-fart-sjef» eller «utviklingsminister» – som var det de søkte etter i stillingsutlysningen.

Mats Muri Løberg trer inn i rollen som markedssjef og skifter beite fra teknologibransjen til tekst- og byråverden. Han kommer sist fra samme stilling i teknologifirmaet EYD.

– Jeg har fulgt HvabeHager i lang tid, og er virkelig imponert over hva de har fått til. De har vokst mye det siste året, og består av utrolig kreative og dyktige folk, med passion for tekst. Det er få – om noen – som kan sammenligne seg med dem i Norge, sier Muri Løberg i en pressemelding.

– Noe har skjedd de siste årene

I tillegg til en spennende kundeportefølje, mener han HvabeHager har en mengde kvalitetsprodukter.

– Skriveskolen for eksempel, en digital kurs- og læringsplattform som de har bygget opp fra scratch, er et unikt produkt. Denne medlemsbaserte tjenesten gleder jeg meg skikkelig til å vise frem til flere.

Muri Løberg har tidligere erfaring fra performance-byrået HK Link, samt jobbet med markedsføring i Dublin for Proctor & Gamble, DNB og Adresseavisen. I tillegg er han Styreleder i Trondheim Markedsforening.

Byråleder Camilla Hager er veldig glad for å ha fått med Muri Løberg på laget. Og sier det klør i skrivefingrene etter å komme i gang med planene de har lagt for det neste året.

– Vi har levd av tekst i 13 år nå, men noe har skjedd de siste par årene. «Alle» bransjer vil nå ha unike og profesjonelle tekster, samt skrivekurs og en egen språkprofil. De merker nok at gode tekster er med på å skille dem fra konkurrentene. Vi merker i alle fall stadig større etterspørsel etter de tjenestene vi tilbyr, forteller hun.

– En super match

Tekstbyrået HvabeHager har base i Trondheim, men kunder over hele landet. I tillegg til kundearbeid, vil en stor del av hverdagen til Muri Løberg, bestå i å synliggjøre HvabeHagers nettbaserte tjenester.

– Med Mats på laget får vi inn den ekstra kompetansen på markedsføring som vi trenger, som komplimenterer det vi allerede gjør for våre kunder. Han er helt rå i faget sitt, og like rå som person, så jeg er sikker på dette blir en super match!

Muri Løberg begynte i rollen 1. februar.

– Som markedsfører er det en drøm å ha så kreative og dyktige tekstforfattere rundt meg. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av HvabeHager-raketten, og er enormt motivert for å utvikle både meg selv og byrået videre, avslutter den nye markedssjefen.

Powered by Labrador CMS