F.v. Paal Fure, Adrien Bjørnskau og Christian Espeseth.
F.v. Paal Fure, Adrien Bjørnskau og Christian Espeseth.

Ny leder til RED dentsu X

Adrien Bjørnskau bekreftes som ny byråleder i RED dentsu X – Christian Espeseth får ny rolle.

Publisert Sist oppdatert

Adrien Bjørnskau blir ny byråleder i RED dentsu X, etter at Christian Espeseth går inn i ny rolle som Chief Growth Officer i dentsu Norge.

Det opplyses i en pressemelding fredag.

Bjørnskau har det siste året ledet mediebyrådelen av RED dentsu X, og vil nå tre inn i rollen som byråleder.

– Når jeg nå fikk muligheten til å få en veldig spennende rolle på tvers av dentsu Norge, er det herlig å se at vi har en intern etterfølger som allerede er en del av byrået. Adrien har alt det som skal til for å lykkes i denne rollen. Vi har hatt en grundig vurdering og jeg er glad for at han har takket ja til denne utfordringen. Nå kan jeg trygt levere stafettpinnen videre, sier Christian Espeseth.

Bjørnskau er glad for muligheten.

– Sammen med resten av den fine gjengen i byrået, gleder jeg meg til å ta det videre til nye høyder, sier han.

Behersker alle forretningsområder

RED dentsu X er den del av byrånettverket dentsu X internasjonalt, og en del av dentsu.

Espeseth har takket ja til nye utfordringer som Chief Growth Officer i dentsu Norge. Dette er en ny stilling som inngår i ledelsen av dentsu Norge, som også inngår i et nettverk av tilsvarende roller i dentsu globalt.

Rollen opprettes som en del av dentsu sin strategi både lokalt og globalt og satsningen på et growth team med Espeseth i spissen.

Videre i meldingen opplyses det at Espeseth fortsatt vil være tett på viktige kunder, sørge for videre vekst og være sentral i utvikling av eksisterende tjenester og utvikle nye tjenester.

– Få om noen har et tydeligere growth mindset enn Christian, og han er brennende opptatt av kundenes suksess og ikke minst har han erfaring innen alle våre forretningsområder innen media, creative og CXM, sier CEO, sier Paal Fure.

– En tid for alt

Og leggeer til at han har vært helt sentral i å ha bygget opp det som nå er RED dentsu X.

– Han har sammen med teamet sitt gjennom 15 år skapt solide resultater for kunder og bidratt aktivt til den faglige utviklingen av byrået.

Espeseth sier dette er en drømmerolle.

– Det å være med å forme fremtiden til både markedet, kundene og dentsu, er superspennende. Det er en tid for alt, og det er 15 år siden vi startet RED og 5 år siden vi ble en del av dentsu. Nå kan jeg trygt overlate stafettpinnen videre til en meget kompetent ledelse – som jeg jo fortsatt vil være tett på i min nye rolle»

Powered by Labrador CMS