Bane Nor har 44 ansatte i kommunikasjonsavdelingen, likevel brukte de en million kroner på å leie inn kommunikasjonskonsulenter på tre måneder.
PR-ansatte i Bane Nor kan få gratis massasje en gang i uken.

Aftenposten: PR-ansatte i Bane Nor får gratis massasje på grunn av medietrykket rundt Follobanen

Oppgir at massasje-tilbudet gis for å forhindre belastningsskader og mulig sykefravær.

Publisert Sist oppdatert

Bane Nor åpnet trafikk på Follobanen søndag 11. desember i fjor – men stengte allerede 19. desember på grunn av en varmgang og røykutvikling i et teknisk anlegg på Ski stasjon.

Torsdag skriver Aftenposten at PR-ansatte i Bane Nor får gratis massasje, som plaster på såret, grunnet det enorme medietrykket rundt Follobanen. Tilbudet er en ukentlig massasje som betales av Bane Nor.

– For å forhindre belastningsskader og mulig sykefravær, er det tilbudt mulighet for massasje av stive skuldre, vonde nakker, armer og rygger, skriver Torild Lid Uribarri, i en e-post til Aftenposten.

10. februar skal de ansatte som jobber med kommunikasjon, ha fått medling om dette. Og tiltaket er ifølge avisen bestilt av ledelsen i avdelingen for kommunikasjon og samfunnskontakt. Foreløpig begrenses tilbudet til én avdeling.

– Så vidt vi vet er det bare kommunikasjon- og samfunnskontaktavdelingen som har fått tilbud om rygg- og nakkemassasje, sier pressesjef Anne Sofie Kirkhusmo i Bane Nor, til Aftenposten.

Powered by Labrador CMS