Disse influenserene er med på neste runde Kompani Lauritzen

– Jeg har også en bror som jobber som løytnant i Forsvaret, så det hadde jo vært veldig kult å imponere ham litt.

Publisert

Våren 2023 er det klart for en ny sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2 og TV 2 Play, der 14 nye kjendiser må gjennom befalets strenge, militære regime.

Agnete Husebye

Blant dem finner man flere influensere.

Blant dem som er mest aktuelle for KOM24s lesere finner man blant annet influenseren Liva B. Ingebrigtsen.

– Jeg ønsket å delta fordi det er en unik mulighet til å pushe egne grenser og utfordre mine «fobier» under kontrollerte rammer. Og for å få muligheten til å kjenne på hva jeg kan få til når jeg egentlig føler meg helt tom, sier hun i pressemeldingen.

Sesong 4 av «Kompani Lauritzen» ble spilt inn i Åndalsnes tidligere i høst, og kommer på TV 2 og TV 2 Play til våren.

Liva B. Ingevbrigtsen

Grunde Myhrer, som har en reality-karriere bak seg og som jakter en karriere i kommunikasjonsbransjen er også med.

– Jeg har hatt et stort ønske om å delta helt siden første sesong. Målet var hele tiden å virkelig få teste meg fysisk og psykisk, og se hvor grensene mine går, i tillegg til å utvikle meg som person på en måte som jeg ikke ville fått muligheten til hjemme, sier han.

YouTuberen Christopher Robin Omdahl, den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom og Youtuberen Agnete Husebye er også med på årets utgave av den populære realityserien.

– Jeg har fulgt med fra sesong 1, og har alltid hatt en drøm om å få muligheten til å være med. Jeg har også en bror som jobber som løytnant i Forsvaret, så det hadde jo vært veldig kult å imponere ham litt.

Disse er med i årets utgave: Tete Lidbom, Jon Martin Henriksen, Sval Rosenløw Eeg, Iben Akerlie. Bak f.v. Thomas Hayes, Agnete Husebye, Vendela Kirsebom, Grunde Myhrer, Ingrid Halstensen, Turab Awan, Didrik Solli-Tangen, Christopher Robin Omdahl, Carina Dahl, Liva B. Ingebrigtsen

Powered by Labrador CMS