Camilla Gullestad Lunde er ny rådgiver i Varejo.
Camilla Gullestad Lunde er ny rådgiver i Varejo.

Varejo henter inn ny rådgiver

Camilla Gullestad Lunde har takket ja til jobben som rådgiver i Ahead Group-byrået Varejo. Ansettelsen er i tråd med byråets vekststrategi .

Publisert Sist oppdatert

Camilla Gullestad Lunde kommer fra stillingen som seniorrådgiver i byrået Digital Opptur, hvor hun har hatt annonseringsansvaret for 25 kunder via Google, Microsoft og sosiale medier. I tillegg har hun jobbet for en rekke kunder på strategisk nivå.

– Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten i Varejo. Det er et spennende byrå som inntil nå først og fremst har jobbet med retailprosjekter. Noe vi fortsatt skal gjøre, men samtidig skal vi styrke satsningen mot flere bransjer, sier Lunde i en melding torsdag.

Lars-Ivar Ødegaard, som er COO i Varejo, er glad for å få Lunde på laget, og mener hun representerer en bredde byrået til en viss grad har savnet.

– Med Camilla falt første brikken på plass for at vi skal lykkes med satsningen vår. Hun er både strategisk og operativ. Ikke minst er hun et veldig hyggelig sosialt tilskudd til det allerede gode miljøet vårt.

Lunde som har en bachelor i business administration fra BI, har bred erfaring fra både retail og byrå. I tillegg til erfaring fra Digital Opptur har hun blant annet jobbet med salg i MyNewsdesk og vært salgsansavarlig i Treasurebox AS.

– Kombinasjonen av erfaring fra både salg og digital markedsføring er uvurderlig for Varejo. Noe som er en perfekt match for eksisterende og nye kunder, legger Ødegaard til.

Powered by Labrador CMS