Fra venstre: daglig leder i Sterling, Trond Sandvik, kvalitetsansvarlig Ailin Strand og leder, forskning & utvikling Børre Erstad. Deretter teamet fra Fasett med kreativ leder Egil Andreassen, prosjektleder Ingvild Forberg Espeland, digital designer Mattia Carletti, daglig leder/rådgiver Pål Hjorth Berge og grafisk designer/AD Embla Eide Robertson.

Fasett skal bidra til å få Sterling-kveite ut i verden

Sterling White Halibut har nettopp valgt Fasett som byråpartner etter en lengre prosess hvor byråer fra hele Norden var innbudt til å delta.

Publisert

Nå er målet at Sterlings posisjon som den ledende globale leverandøren av bærekraftig kveite videreutvikles og styrkes i tråd med selskapets ambisjoner, skriver Fasett i en pressemelding. 

– Vi gleder oss til å arbeide med Fasett, de har allerede vist god strategisk tenkning og kreative muligheter som er i tråd med med våre verdier og ambisjoner, sier arbeidende styreleder i Sterling, Kjell Stenersen.

– Vi ser frem til de nye mulighetene dette samarbeidet åpner opp for og gleder oss til å komme skikkelig i gang med arbeidet, legger kvalitetsansvarlig Ailin Strand til.

Hos Fasett er også gleden stor over å få storfisk på kroken.

– Vi ser frem til å bidra til å bygge Sterling White Halibuts merkevare og fortelle deres unike historie til et større publikum. Oppgaven byr på en rekke spennende utfordringer som mange på Fasett-huset skal få bryne seg på i tiden fremover, sier Pål Hjorth Berge, daglig leder i Fasett.

Sterling holder til i de kalde fjordene i Ryfylke, på Hjelmeland utenfor Stavanger. Her har de drevet med produksjon av atlanterhavskveite i snart 25 år. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS