Marianne Krey-Jacobsen blir ny partner i Storm

Blir ny partner og medeier i Storm

Etter to år i pr-bransjen rykker den tidligere diplomaten Marianne Krey-Jacobsen, opp som partner og medeier i Storm Communications.

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har den ferske Storm-partneren vært en sentral rådgiver for flere av de viktigste kundene i Storm Communications, der hun blant annet har bistått med bærekraftkommunikasjon, posisjonering og krisehåndtering. 

– Marianne har tilført våre kunder en uvurderlig erfaring og kompetanse innen komplekse problemstillinger, og blitt en av våre mest ettertraktede rådgivere, sier Per Valebrokk, styreleder i Storm Communications i en pressemelding. 

– Hennes klokskap og strategiske evner har også vært viktig i utviklingen av oss som byrå. Vi gleder oss derfor veldig over at hun blir en del av det voksende partnerskapet i Storm, fortsetter han. 

Fra utenriks til PR

Krey-Jacobsen kom til Storm høsten 2021 fra stillingen som ambassaderåd ved Norges ambassade i Roma. 

Tidligere har hun vært diplomat ved Norges generalkonsulat i Guangzhou og ved ambassaden Singapore, i tillegg til tre år som rådgiver for styret i Verdensbanken. 

Hun har mastergrad i internasjonal politikk fra det franske eliteuniversitetet Sciences Po og gikk senere på UDs aspirantkurs.

– Da jeg for to år siden tok steget fra utenrikstjenesten til PR-bransjen var jeg spent på hvordan min erfaring og kompetanse kunne brukes. Jeg ble raskt overbevist om at jeg var på riktig hylle. Tilliten kundene har gitt meg har vært fantastisk og det har vært utviklende og lærerikt. Når jeg nå blir invitert inn på eiersiden i selskapet, var svaret enkelt, sier Krey-Jacobsen, og legger til:

– Jeg trives kjempegodt i Storm, og er omringet av utrolig dyktige og hyggelige kolleger. Å få ta selskapet videre som en del av partnerskapet er et privilegium og en virkelig spennende utfordring. Jeg gleder meg til de neste årene i Stormhuset!

Stormhuset

I tillegg til Per Valebrokk og Marianne Krey-Jacobsen, består partnerskapet i Storm Communications av Thomas Holst-Hansen og Marius Parmann.

Selskapet er en del av Stormhuset, bestående av Storm Samfunn, som ledes av Julie Remen Midtgarden, og reklamebyrået Smeh, som ledes av Aleksander Hetland.

– I et slik fagmiljø handler det om å finne de beste folka. Det har vi gjort, og det skal vi fortsette å gjøre. Vår erfaring er at de flinkeste også er de hyggeligste, noe Marianne er et godt eksempel på, sier Valebrokk.

Powered by Labrador CMS