Aleksander Hetland starter reklamebyrået Smeh som en del av kommunikasjonshuset Storm, der Petter A. Stordalen er hovedeier.
Aleksander Hetland starter reklamebyrået Smeh som en del av kommunikasjonshuset Storm, der Petter A. Stordalen er hovedeier.

Aleksander Hetland forlater Nord DDB – startet reklamebyrå med Petter Stordalen

Aleksander Hetland starter reklamebyrået Smeh som en del av kommunikasjonshuset Storm, der Petter A. Stordalen er hovedeier.

Publisert Sist oppdatert

Det melder de i en pressemelding.

Det nye reklamebyrået vil starte opp over sommeren med Aleksander Hetland som byråleder og partner.

Han er i dag strategisk rådgiver og partner i reklamebyrået Nord DDB. I denne rollen har blant annet vært sentral for de mye omtalte reklamekampanjene til McDonald´s.

– Målet med det nye reklamebyrået er å maksimere effekten av kundenes markedsinvesteringer gjennom det ypperste av kreativitet basert på en strategisk tilnærming. Jeg gleder meg veldig til å starte opp i september, men fokuset frem til da dedikeres til NORD DDB, sier Aleksander Hetland i en pressemelding.

Foruten byråerfaringen, har Hetland også jobbet som markedssjef globalt i Helly Hansen og merkevareansvarlig i Ringnes.

For mange utenfor reklamebransjen er han likevel best kjent fra karrieren som toppidrettsutøver med blant annet VM-gull i svømming og som vinner av TV-programmene «Mesternes Mester» og «Skal vi danse».

Petter A. Stordalen er begeistret over å bygge et nytt byrå i den stadig voksende Storm-familien.

– Vårt mål er alltid å skaffe de beste folka, og Aleksander er best i reklamebransjen. Han er fagmann til fingerspissene, og kreativ og smart i business. Og så er han en usedvanlig hyggelig fyr som jeg gleder meg til å bygge byrået med, sier Stordalen.

Smeh vil ta plass i Storm-familien, som i dag består av Storm Samfunn og Storm Communications.

Selskapene eies av Stordalen, Per Valebrokk og Marius Parmann sammen med byråpartnerne.

Også teknologiselskapet SEEN er deleid av Storm.

– Vi har vært ute etter en partner på reklamesiden som kan berike Storms tjenestetilbud. Aleksanders kombinasjon av kreativitet, forretningsforståelse og kommersiell teft passer perfekt inn i Storm-familien, sier Per Valebrokk i pressemeldingen.

Han blir styreleder i reklamebyrået.

– De ulike delene av kommunikasjonsfaget glir stadig mer over i hverandre. Det vil være en styrke for mange av våre kunder at vi kan tilby enda flere tjenester gjennom selvstendige selskaper bestående av spesialister innen sitt fagområde, sier Julie Remen Midtgarden, byråleder i Storm Samfunn, som er spesialisert på politisk rådgivning og myndighetskontakt.

Smeh starter opp til høsten, og skal rekruttere flere nøkkelmedarbeidere innen den tid.

Powered by Labrador CMS