F.v. Daglig leder Aleksander Rebaudo, Sara Bohlin Derrick og kreativ leder Johanne Koivunen Hoff.

Narrativ henter sin ansatt nummer fem

Henter Sara Bohlin Derrick fra Markedssjefene.

Publisert

Minibyrået Narrativ fortsetter å vokse og utvider staben med ytterligere kompetanse innen rådgivning og innholdsproduksjon.

– I 2022 doblet vi staben og mer enn tredoblet omsetingen. Nå ruster vi oss for mer produksjon, totalkonsepter og merkevareutvikling for kundene våre i 2023, sier daglig leder i Narrativ, Aleksander Rebaudo, i en pressemelding.

Skilte seg ut i intervjurundene

Byrået har hentet inn Sara Bohlin Derrick som ny innholdsprodusent og rådgiver. Hun kommer sist fra stillingen som markedskonsulent i Markedssjefene, og har erfaring fra prosjektledelse i digital utvikling hos Kreftforeningen og product marketing management i EF før dette.

– Sara skilte seg ut i intervjurundene som en selvsikker markedsfører med et kreativt og strategisk hode. Nå gleder vi oss til å introdusere henne for minibyråverden, hvor hun skal sitte tett på kundene og ha en nøkkelrolle i vår videre utvikling, sier kreativ leder, Johanne Koivunen Hoff.

– En naturlig match

Bohlin Derrick gleder seg over den nye rollen.

– Narrativ og jeg deler samme lidenskap for historiefortelling, i alle dens forskjellige former, så det føltes som en naturlig match. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen mot et felles mål med dyktige mennesker, og få tilføre ytterligere kompetanse til et allerede spennende miljø, sier hun.

For byrået som nå teller fem, starter året med jakten på en sjette ansatt.

– Nå er vi jo langt fra objektive, men inntrykket er at stadig flere ønsker å jobbe med mindre miljøer som kan være tett på og gjennomsiktige om alt fra prosess til nøyaktig hvor hver krone investert beveger seg. Det blir et spennende år, legger Rebaudo til.

Powered by Labrador CMS