F.v. Aleksander Rebaudo, Gina Dalby og Johanne Koivunen Hoff.
F.v. Aleksander Rebaudo, Gina Dalby og Johanne Koivunen Hoff.

Narrativ utvider staben og melder om rekordår: – Trengte flere hoder

– Målet er å bygge et komplett team på 10-12 personer, for å være en seriøs deltager i pitcher og konkurranser.

Publisert

– Vi ligger an til å slå fjoråret ganske tidlig i 2023, og trengte nå flere hoder for å være klare til høsten, sier daglig leder i Narrativ, Aleksander Rebaudo, i en pressemelding.

Det kreative byrået utvider staben med ytterligere kompetanse innen grafisk design, og har hentet inn Gina Dalby. Narrativ teller seks ansatte med Dalby, som kommer fra stillingen som grafisk designer i Hill+Knowlton. En stilling hun har hatt de siste fire årene. 

– Vi gleder oss til å introdusere henne for småbyråverden, hvor hun skal sitte tett på kundene og ha en nøkkelrolle i vår videre utvikling innen designtjenester, sier kreativ leder, Johanne Koivunen Hoff.

Dalby er godt fornøyd med overgangen.

– Det var full klaff fra første møte, og både folkene og prosjektene vekket noe i meg. Nå er jeg superklar for et nytt kapittel og nye utfordringer i et designfokusert og kreativt miljø, sier hun.

Byrået som ble startet i 2019 jakter enda flere kolleger.

– Målet er å bygge et komplett team på 10-12 personer. Da tror jeg vi beholder dynamikken med kundene og internt, samtidig som vi har muskler nok til å være en seriøs deltager i pitcher og konkurranser, avslutter Rebaudo.

Powered by Labrador CMS