– Jeg har med stor interesse fulgt med på utviklingen rundt Martech og CXM fra publisist- siden

Merkle henter forretnings­utvikler fra Aller

– Jeg har nok kjent på savnet av kundekontakt.

Publisert

Henrik Staib er ansatt som Account Director og skal jobbe med å løfte salget innen området kundeopplevelse og marketing automation.

Det melder Merkle i en pressemelding.

– Vi er veldig stolte av å ha ansatt et bransjetalent som Henrik. Han er kjent for å lett kunne sette seg inn i kundene sine utfordringer og jobbe ut verdifulle løsninger fra det, sier byråleder Michael Legendre i pressemeldingen.

Staib kommer fra roller som strategisk konsernkundeansvarlig og kommersiell forretningsutvikler i Aller Media.

– Jeg har med stor interesse fulgt med på utviklingen rundt Martech og CXM fra publisist- siden, så da jeg ble kontaktet om muligheten for å jobbe som Account Director hos Merkle ble jeg umiddelbart nysgjerrig, sier han i pressmeldingen.

– Med erfaringen og kompetansen fra rollene mine i Aller Media som strategisk konsernkundeansvarlig og kommersiell forretningsutvikler, ser jeg nå frem til å bidra i kundearbeidet hos Merkle slik at vi kan fortsette den gode veksten selskapet for tiden opplever. Dessuten har jeg nok kjent på savnet av kundekontakt, fortsetter han.

Merkle er et kundeopplevelsesbyrå og en del av dentsu. I løpet av det siste året har byrået hatt stor vekst og derfor gjort flere nye rekrutteringer.

– Området vi jobber med er forretningskritisk for mange kunder og vi tror på fortsatt vekst fremover. Derfor er det viktig for oss å ha rekruttere flere dyktige folk som kan levere bra arbeid til våre kunder, sier Legendre.

Powered by Labrador CMS