Sara Berg er allerede i gang i sin nye stilling i kommersiell avdeling.
Sara Berg er allerede i gang i sin nye stilling i kommersiell avdeling.

Fyller på med verdifull kompetanse

Sara Berg er ansatt som event- og kompetanseansvarlig i kommersiell avdeling i Aller Media.

Publisert

Aller Media satser tungt på rekruttering av nye talenter, og har i løpet av det siste året planlagt nærmere 80 nye ansettelser på tvers av merkevarene og avdelingene i Allerhuset. Denne gangen er det Sara Berg som skal fylle på med verdifull kompetanse i kommersiell avdeling i stillingen som event- og kompetanseansvarlig.

Tar utfordringer på strak arm

Stillingen er en del av kommunikasjon- og kompetanseteamet i Aller Media. Her blir hun ansvarlig for eksterne og interne kundearrangement og hun skal bidra til å utvikle kompetansehevende tiltak for kommersiell avdeling. Aksel Sørbye, leder for kommunikasjon og kompetanse, er godt fornøyd med rekrutteringen og med å ha fått Berg på plass.

– Sara blir en viktig ressurs for oss i kommersiell avdeling. Hun har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av arrangementer. Hun er nysgjerrig, strukturert og liker utfordringer. Dette er en kombinasjon av egenskaper som kommer godt med i en variert stilling.

– Med Sara på laget er jeg trygg på at alt vi gjør fremover vil bli gjennomført på en god og profesjonell måte som kommer våre kunder til gode, sier Sørbye i en pressemelding.

Tar over Aller Best-roret

Berg kommer fra stillingen som meeting and event planner i Accenture, hvor hun jobbet med planlegging og gjennomføring av større arrangementer. Nå skal hun videreutvikle aktiviteter for både kunder og ansatte i Aller Media som inkluderer blant annet den prestisjefulle casekonkurransen Aller Best.

– Aller Best er et kjempespennende konsept som jeg ser frem til å få være med å videreutvikle fremover. Jeg skjønner at jeg har store sko å fylle og jeg går inn i dette med ærefrykt og gleder meg veldig, forteller Berg som gleder seg til å komme ordentlig i gang.

– Jeg har blitt så utrolig godt tatt imot av alle hyggelige kollegaer i Aller-huset. Jeg er heldig som får lov til å være en del av et så profesjonelt og kreativt miljø, med så mange spennende muligheter som det er i Aller Media.

Powered by Labrador CMS