Catalin Mihu og Iselin Guttormsen, Philip Raabe og Victor Sotberg, Santino Mirenna og Jørgine Vasstrand og Martine Lunde og Tarjei Svalastog.
Catalin Mihu og Iselin Guttormsen, Philip Raabe og Victor Sotberg, Santino Mirenna og Jørgine Vasstrand og Martine Lunde og Tarjei Svalastog.

Flere influensere klare for årets Skal vi danse «Allstars-sesong»

Funkygine, Martine Lunde, Iselin Guttormsen og Victor Sotberg skal nok en gang kjempe om seier i Skal vi danse.

Publisert

I høst er det klart for en all stars-sesong av «Skal vi danse» på TV 2. I sesongen ønskes gamle vinnere, finalister og publikumsfavoritter tilbake til parketten. Blant de 13 deltakerne finner vi de tre influenserne Martine Lunde, Jørgine Vasstrand og Iselin Guttormsen, samt Youtuber Victor Sotberg, som skal tilbake å kjempe om seieren.

– Utrolig gøy

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, er sikker på at nivået og spenningen i år vil nå nye høyder.

– Det er utrolig gøy å endelig kunne fortelle hvem de 13 deltakerne er i det som blir tidenes «Skal vi danse»-sesong på TV 2! Kampen om pokalen blir i år hardere enn noen gang med denne legendariske samlingen av tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter, og vi kan love at nivået vil være skyhøyt fra aller første sending, sier Haldorsen i en pressemelding tirsdag.

Dette er årets deltakere:

Influenser Martine Lunde (26), tok en tredjeplass i 2018. Hennes dansepartner er Tarjei Svalastog.

Treningsprofil og influenser Jørgine Vasstrand (33), var finalist i 2019, og danser med Santino Mirenna.

Sexolog, podkaster og influenser Iselin Guttormsen (35), deltok i fjorårets sesong av «Skal vi danse», men måtte trekke seg før andre sending på grunn av skade. Hun skal danse med Catalin Mihu.

Youtuber Victor Sotberg (31), fikk en tredjeplass i sesongen 2019, bak Aleksander Hetland og Jørgine Vasstrand. Sotberg skal danse med Philip Raabe.

Katrine Moholt

Triana Iglesias

Kari Traa

Eirik Søfteland

Agnete Saba

Cengiz Al

Aleksander Hetland

Lasse Matberg

Nathan «Nate» Kahungu

Dommerpanelet består av Trine Dehli Cleve, Morten Hegseth og Merete Mørk Lingjærde.

Powered by Labrador CMS