Merkevarene Altibox, ice og NiceMobil samles nå i ett og samme selskap i Lyses televirksomhet; Lyse Tele. Jannicken Lampe er deres nye markedsdirektør.

Jannicken Lampe er ny markedsdirektør i Lyse Tele

Bringer med seg 17 års erfaring fra IT og telekom

Publisert

Merkevarene Altibox, ice og NiceMobil samles nå i ett og samme selskap i Lyses televirksomhet; Lyse Tele. 

For å lede arbeidet med merkevare og marked har selskapet hentet fra egne rekker, med Jannicken Lampe i rollen som markedsdirektør.

Hun bringer med seg 17 års erfaring fra IT og telekom, hvor hun de ti siste årene har vært sentral i å bygge ice og NiceMobil til merkevarene de er i dag. De siste to årene som Head of Brand, Marketing og Customer Experience. 

– Jeg er glad for å ha Jannicken ved roret i denne sentrale rollen. Ikke bare er hun dyktig på fag, en solid strateg og sterk på gjennomføring, men hun er også en svært god leder, sier Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i Lyse Tele i en pressemelding.

Lampe har siden Lyses oppkjøp av Ice også vært involvert i strategi- og merkevareprosesser på tvers av konsernets merkevarer gjennom å sitte i konsernets merkevareråd.

– Jeg er veldig glad over å få denne muligheten, og ikke minst takknemlig for at jeg får være med å bygge et samlet Lyse Tele med en utrolig flott gjeng med folk. Jeg gleder meg skikkelig til å forvalte de sterke nasjonale merkevarene videre, og samtidig bidra til at vi utvikler oss der vi trenger å bli bedre, sier Lampe.

Til sammen bruker nærmere 2,5 millioner mennesker telekomtjenester fra Lyse hver dag, men selskapet har ambisjoner om videre vekst og utvikling av tjenestene nå som man samler et større fagmiljø på tvers av teknologier.

I en e-post til KOM24, skriver Lampe at den største forskjellen på den nye jobben og den hun kommer fra blir å skulle forvalte flere merkevarer, og bygge felles organisasjon og kultur på tvers av merkevarene, markedene og på tvers av landet.

– Det er komplekst både strategisk og operativt, men med summen av fagkomptansen vi er samlet sett, og ikke minst DNA-et folk har med seg fra de respektive reisene til Altibox, ice og NiceMobil, så er jeg helt sikker på at vår vei til målet vil gi gode resultater for både kundene, partnere og eiere.

Powered by Labrador CMS