Henrik Halvorsen har i to år leitet etter den rette jobben. 22. januar begynner han i ny jobb.

Tidligere Hill + Knowlton-topp har fått seg ny jobb

Henrik Halvorsen skal nå jobbe med bærekraft. 

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er glad for å dele at jeg har påtatt meg rollen som administrerende direktør i Factlines, et ESG-tech SaaS-selskap som spesialiserer seg på programvareløsninger for bærekraftsrapportering og forbedring.

Det skriver tidligere Hill+Knowlton-topp Henrik Halvorsen på Linkedin.

Det var i april 2022 det ble kjent at Halvorsen gav seg i Hill+Knowlton.

– Etter å ha landet flere interne prosesser har jeg nå kommet frem til at jeg ønsker å prøve noe nytt. Etter mange år som leder i Nord Europa og de siste syv år som leder i Norden og Norge, tror jeg også at selskapet vil ha godt av en ny leder som kan fortsette å utvikle H+Ks ledende norske og internasjonale rådgivningsposisjon i Norge, sa Halvorsen i 2022.

Siden da har han vært rådgiver og konsulent i eget firma, men nå er det altså Factlines, som han skal jobbe for.

– Vår ambisjon er ikke bare å hjelpe selskaper og organisasjoner med å møte regulatoriske krav og sikre overholdelse gjennom nøyaktige og faktabaserte data, men også å hjelpe kundene våre med å oppdage deres sanne bærekraftspotensial. Når selskaper vet hva og hvor i verdikjeden de skal forbedre, vil overgangen til en mer bærekraftig fremtid gå raskere og være mer effektiv, skriver han videre på Linkedin. 

Factlines ble kjøpt av Alytic, et porteføljeselskap av Arendals Fossekompani i 2022. Siden den gang har antallet ansatte tredoblet seg basert på en klar ambisjon om å være en global ESG teknologiaktør. 

– Jeg ser virkelig frem til å bli med i et høyt kompetent team i en så viktig tid for bærekraftsytelse, skriver Halvorsen. 

Han begynner i stillingen 22. januar. 

Powered by Labrador CMS