- Hydrovolt er et spennende vekstselskap innen det grønne skiftet. Å få muligheten til å arbeide på  tvers av politikk, kommunikasjon og bærekraft i et av Norges mest spennende og fremtidsrettede  oppstartsselskaper er en veldig spennende utfordring. Jeg gleder meg til å sette løsningene til  Hydrovolt på kartet, sier Amanda Gran.
- Hydrovolt er et spennende vekstselskap innen det grønne skiftet. Å få muligheten til å arbeide på tvers av politikk, kommunikasjon og bærekraft i et av Norges mest spennende og fremtidsrettede oppstartsselskaper er en veldig spennende utfordring. Jeg gleder meg til å sette løsningene til Hydrovolt på kartet, sier Amanda Gran.

Amanda Gran blir ansvarlig for kommunikasjon og myndighetskontakt i Hydrovolt

Mener behovet rundt stabile rammevilkår, formidling og informasjon økende.

Publisert

– Å få muligheten til å arbeide på tvers av politikk, kommunikasjon og bærekraft i et av Norges mest spennende og fremtidsrettede oppstartsselskaper er en veldig spennende utfordring. Jeg gleder meg til å sette løsningene til Hydrovolt på kartet, sier Amanda Gran i en pressemelding.

Hun har nå fått jobben som ansvarlig for kommunikasjon og myndighetskontakt i Hydrovolt.

Hydrovolt ble etablert i 2020 av den norske industrigiganten Hydro og den svenske batteriprodusenten Northvolt. Selskapet utvikler prosesser og teknologier som øker andelen materialer som gjenvinnes fra resirkulering av elbiler.

Med ambisiøse planer for utvidelse i Europa og Nord-Amerika, er behovet rundt stabile rammevilkår, formidling og informasjon økende.

Gran kommer senest fra stillingen som seniorrådgiver i bærekraftsbyrået Sustainability As, et søsterselskap til PR - og kommunikasjonsbyrået First House As.

Hun har arbeidet med flere selskaper innen fornybar energi de siste årene.

Gran har en utdannelsesbakgrunn innen statsvitenskap og internasjonale relasjoner fra University of British Columbia, Vancouver, Canada. Hun starter i den nye rollen 2. mai, 2023.

– Vi er stolte over at Amanda blir med på den spennende reisen som ligger foran oss. Med svært relevant bakgrunn og et glødende engasjement for bærekraft er hun en sentral bidragsyter i å realisere Hydrovolts ambisiøse mål for fremtiden, sier Andreas Frydensvang, CCO i Hydrovolt i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS