Lucas Braathen beholder sine sponsorer og skal fortsatt jobbe i alpinmiljøet - selv om han har lagt opp.

Lucas Braathen skal snart på ski igjen

Fortsetter avtaleforhold med Atomic, Oakley og Red Bull.

Publisert Sist oppdatert

Lucas Braathen fortsetter sitt samarbeid med flere av sine sponsorer fra skikarrieren.

Nå har han inngått et nytt ambassadør-samarbeid med Atomic.

Det kommer fram i en pressemelding. 

Deltar i utvikling og design

Braathen vil med den nye avtalen bidra med produkt-testing, design og utvikling.

Denne vinteren står også ski-testing på programmet. Han ser fram imot å få på seg skiene igjen – samt bidra til at Atomic fortsetter å vinne skirenn. 

– Vi synes det er svært spennende å få være med på det neste kapitlet innen ski og kreativitet med Lucas, sier James Fairbank, VP Marketing hos Atomic. 

Det første prosjektet av det nye samarbeidet mellom Lucas og Atomic vil bli lansert i starten av 2024. 

– Dette gleder jeg meg veldig til. Det å kunne fortsette jobbingen for Atomic etter at jeg stoppet min egen alpin-karriere er fantastisk. Det blir spennende å jobbe både på det kreative, samt den tekniske utviklingen med Atomic, sier Braathen.

Oakley-familien

Han er også glad for å annonsere at han fortsetter sin reise med Oakley som en ambassadør. 

– Dette samarbeidet har vært en konstant kilde til inspirasjon og jeg er spent på hva fremtiden bringer. Oakley er mer enn et merke for meg, det er familie som jeg deler lidenskap for innovasjon, lidenskap og design. Jeg kommer her også til å få et utløp for ideene mine, som dere kommer til å få se etter hvert, sier Braathen og fortsetter:

– Jeg er veldig glad for å kunne fortsette samarbeidet med Oakley. De ønsket å ha meg med videre, selv uten karrieren som toppalpinist. Det setter jeg stor pris på.

Red Bull fortsetter også samarbeidet

Også Red Bull har ønsket å fortsette sponsoratet med Braathen. Her skal han jobbe med ulike medieprosjekter og innholdsproduksjon.

– Det å skape unikt innhold som kan inspirere folk ved å vise bredden i mitt liv er en lidenskap hos meg som jeg var lei meg for at jeg ikke rakk mer av under karrieren. Vi hadde spennende prosjekter på gang, og det er så kult at jeg nå kan fortsette å jobbe på det sammen med Red Bull. Det er utrolig, sier han. 

Braathen er glad for at han får kombinere arbeid i ski-industrien, samt utfordre de kreative evnene sine. Han er også glad for å kunne informere om at han i løpet av de neste dagene lanserer sin egen net-shop hvor han selger sin Pinheiro halsvarmer. 

– Jeg føler meg så privilegert for at jeg med disse mulighetene fortsatt får kjøre litt fort på ski i vinter. Det blir gøy imellom perioder med arbeid som gir meg en sjanse til å få et utløp på ideene mine, sier han.

Powered by Labrador CMS