Torbjørn Sølsnæs går fra NHO Service og Handle til legemiddelselskapet Amgen.
– Jeg har jobbet mye med helsepolitikk tidligere og det blir en spennende overgang, sier Torbjørn Sølsnæs.

Torbjørn Sølsnæs forlater NHO Service og Handel - går til legemiddelselskap

Blir Public Affairs Manager i Amgen.

Publisert

– Jeg har jobbet mye med helsepolitikk tidligere og det blir en spennende overgang fra å jobbe med helsetjenester til å jobbe med legemidler, sier Torbjørn Sølsnæs, i en pressemelding.

1. mars tiltrer han i stillingen som Public Affairs Manager i Amgen.

Amgen:

  • Amgen er et bioteknologisk legemiddelselskap, som gjennom studier av molekyler, celler og organismer jobber for å forstå hvordan biologiske prosesser i menneskekroppen fungerer.
  • Biologiske legemidler er kort fortalt medisiner fremstilt fra levende organismer

Kilde: Amgen

– Jeg ser veldig frem til å jobbe sammen med dyktige kollegaer i Amgen for å sikre en god og likeverdig tilgang på innovative legemidler i hele landet

Legemiddelselskapet Amgem har en ambisjon om å styrke sin inflytelse i den politiske arenaen, og har med Sølsnæs på plass, en dedikert ressurs med tung politisk bakgrunn som kan bane vei.

Selskapet har som mål å være en sterk stemme i samfunnet og være med på å utvikle helsevesenet i Norge. Og derfor er det viktig for Amgem å ha en kompetent person til å utvikle og ivareta denne delen av ansvaret.

Sølsnæs kommer sist fra stillingen som fagsjef for politikk og myndighetskontakt, i avdelingen for kommunikasjon og politikk hos NHO Service og Handel. og har en lang karriere bak seg innen politikk, myndighetskontakt og kommunikasjon.

Han har blant annet vært innom Avfall Norge, Kruse Larsen AS og First House AS, og har jobbet i Høyres stortingsgruppe som seniorrådgiver for parlamentarisk ledelse, og som politisk rådgiver.

Powered by Labrador CMS