Christian Chramer vender tilbake til Norges sjømatråd i oktober.
Christian Chramer vender tilbake til Norges sjømatråd i oktober.

Christian Chramer returnerer til Norges sjømatråd

– Hans brede ledererfaring og sterke kommunikasjonsevner vil være med på å løfte Sjømatrådet ytterligere, sier nestleder i styret Amund Drønen Ringdal.

Publisert

– Jeg er veldig stolt over tilliten fra styret og gleder meg stort til å ta fatt på jobben som leder av Norges sjømatråd. Jeg ser frem til å jobbe med dyktige kolleger i Sjømatrådet og bedriftene i en av Norges aller viktigste eksportnæringer. Målet er å videreutvikle den sterke posisjonen som norsk sjømat har globalt gjennom å sikre at en voksende verdensbefolkning i enda større grad får opp øynene for sunn og bærekraftig sjømat, sier Christian Chramer i en pressemelding.

Har bred erfraing

Nå returnerer han til Sjømatrådet, hvor han var både kommunikasjonsdirektør og fiskeriutsending i Sørøst-Asia. I tillegg har han en 13 år lang tjenestekarriere i Hæren.

Det var et enstemmig styre som ønsket Chramer som ny administrerende direktør i sjømatrådet.

– Hans brede ledererfaring og sterke kommunikasjonsevner vil være med på å løfte Sjømatrådet ytterligere, og vi ser fram til et strålende samarbeid fremover, sier nestleder i styret og leder av ansettelsesutvalget, Amund Drønen Ringdal.

Chramer har utdanning fra Forsvarets befalsskole, Krigsskolen og en mastergrad i ledelse og organisasjon fra UiT - Norges arktiske universitet. Han tiltrer stillingen 1. oktober, og i mellomtiden vil Børge Grønbech fortsette i sin rolle som konstituert administrerende direktør.

Powered by Labrador CMS