Helthjem ruster opp for videre vekst (f.v.) Freya Medewitz, Katrine Lunde og Synne Haugrønning Braa.
Helthjem ruster opp for videre vekst (f.v.) Freya Medewitz, Katrine Lunde og Synne Haugrønning Braa.

Tre nye forsterkninger til Helthjem - veksten fortsetter

Ansetter blant andre ny PR- og kommunikasjonsrådgiver for å holde en god kommunikasjon med pressen og være tilgjengelige for et større publikum.

Publisert

Helthjem har opplevd sterk vekst de siste årene. Fjoråret ga en 128 prosent økning i omsetning, mens første kvartal i 2021 viste en 140 prosent stigning i pakkevolum, sammenlignet med tilsvarende periode i året før.

– Koronapandemien har permanent endret vaner hvor det er tydelig at folk setter pris på vår raske og enkle hjemlevering. Vi er fortsatt i startgropa på vår vekstreise og fremtiden er utrolig spennende, sier daglig leder i Helthjem Netthandel, Anders Angen, i en pressemelding onsdag.

Som et resultat av veksten, flyttet Helthjem tidligere i år sin nasjonale hovedterminal til over 12 000 kvadratmeter på Vestby. Nå fortsetter investeringen i forsterkninger på personell-siden.

Kommer fra 71° nord

Synne Haugrønning Braa (25) går inn i stilling som ny PR- og kommunikasjonsrådgiver. Katrine Lunde (33) og Freyja Medewitz (32) går inn henholdsvis som prosjektleder og Opex Manager.

Haugrønning Braa vil arbeide for å holde en god kommunikasjon med pressen, og gjøre mer av Helthjems hverdag og prosjekter tilgjengelige for et større publikum.

- Helthjem har vært en viktig utfordrer på det norske markedet og representerer mye av det jeg står for med riktige verdier og langsiktige tanker i bunn. Et selskap som våger å tenke nytt og snu seg raskt er helt nødvendig. Her vet jeg at jeg får jobbe med engasjerte gründer-hoder og meningsfylte prosjekter – og det gleder jeg meg til.

Hun har bakgrunn fra prosjektledelse og en bachelor i journalistikk, med erfaring som journalist i TV 2 og produksjon i 71° nord.

Powered by Labrador CMS