Kristoffer Gustavsen tiltrer i sin nye stilling 10. august.
Kristoffer Gustavsen tiltrer i sin nye stilling 10. august.

Norwegian styrker bærekraftsatsingen – henter Kristoffer Gustavsen til teamet

– Vi er svært glade for å få med oss han på laget.

Publisert Sist oppdatert

Kristoffer Gustavsen går til flybransjen og Norwegian, der han skal jobbe med politisk kommunikasjon og bærekraft. Han kommer fra stillingen som Public Affairs Manager i Rud Pedersen og har tidligere jobbet i Geelmuyden Kiese, og har hatt en rekke politiske verv i Høyre og Unge Høyre.

– Flybransjen har en stor verdi for samfunnet og jeg er utrolig takknemlig for å begynne å jobbe i Norwegian, hvor vi skal fortsette å binde menneskene i Norge, Norden og Europa sammen. Samtidig skal vi ta lederrollen i utviklingen av en stadig mer bærekraftig bransje, sier Gustavsen i en pressemelding.

Norwegian har ambisiøse klimamål og skal kutte 45 prosent CO2 innen 2030, gjennom blant annet å fornye hele flyflåten og øke produksjon og bruk av fossilfritt drivstoff.

– EU vil innføre mye ny klima- og miljølovgivning på luftfartsområdet de neste årene, og det blir svært viktig å sikre at norske flyselskapers konkurransekraft styrkes, ikke svekkes. Kristoffer har jobbet med kommunikasjon og politikk i over 6 år, og har opparbeidet seg en enestående forståelse av både politikk, kommunikasjon og bærekraft. Vi er svært glade for å få med oss han på laget, sier Anders Fagernæs, bærekraftsdirektør i Norwegian.

Kristoffer Gustavsen begynner i Norwegian 10. august og vil starte jobben med å lede Norwegians arrangement på Arendalsuka 16. august med tema «Er det attraktivt å investere i ny grønn industri i Norge?».

Powered by Labrador CMS