Anders Sætra er ny Head of Communications i Plan International Norge.
Anders Sætra er ny Head of Communications i Plan International Norge.

Ny kommunikasjonssjef i Plan International Norge

– Dette er en viktig brikke som faller på plass.

Publisert Sist oppdatert

Anders Sætra er ny Head of Communications i Plan International Norge.

Det melder Plan i en pressemelding.

Han kommer fra jobben som seniorrådgiver for politikk og kommunikasjon i Virke.

Han overtar jobben etter Eilif Swensen, som ble hentet for å bli politisk rådgiver for kultur- og likestillingsministeren. Før Virke jobbet Sætra som kommunikasjonsrådgiver og strategisk rådgiver for generalsekretæren i CARE, der han også jobbet med TV-aksjonen.

– Jeg gleder meg til å komme i gang, og håper jeg kan bidra til å løfte og fornye kommunikasjonsarbeidet til Plan ytterligere i en periode med store endringer både for organisasjonen og for bransjen. Alle som jobber med utviklingsspørsmål må tenke nytt rundt hvordan vi snakker med givere og publikum, sier han.

Sætra har en bachelorgrad i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen og en master i politisk økonomi fra London School of Economics and Political Science. Han har også journalistbakgrunn fra Studvest, Bergens Tidende og Dagsavisen.

– Jeg gleder meg til å få jobbe med internasjonale spørsmål igjen, og som far til to små jenter identifiserer jeg meg sterkt med Plans oppdrag. Vi skal fortsette å bygge bro mellom viktige likestillingsdebatter her hjemme og kampen for likestilling og jenters rettigheter i utviklingsland, sier Sætra.

Linda Haltbrekken, Director of Fundraising and Communications, gleder seg til å få ny kommunikasjonssjef på plass.

– Dette er en viktig brikke som faller på plass, og med Anders har vi funnet rett mann for jobben. Vi har ambisiøse mål for å vokse og styrke organisasjonen i årene som kommer, og her kommer kommunikasjonsarbeidet til å spille en viktig rolle, sier Haltbrekken.

Powered by Labrador CMS