Trigger snapper opp Anders fra Manus

– Hans solide teft for historiefortelling og formidling imponerte oss fra første møte.

Publisert

– Ofte handler de store øyeblikkene mest om alle de små detaljene, og det er disse jeg leter etter når jeg lager film og utvikler idéer. Jakten på disse øyeblikkene har bragt meg til toppen av skyskrapere i Kina, inn i huler i Sør-Afrika og gitt meg mulighet til å jobbe med mange av Norges største merkevarer, sier Anders Melchior,i en pressemelding.

Viktig bidragsyter

Etter fire år som byråprodusent i Schibsteds byrå Manus, går veien videre til Trigger hvor han blant annet vil jobbe med videoproduksjon og manus.

– Med Anders på laget får vi styrket vår satsning på videoproduksjon som er svært etterspurt hos kundene våre. Anders har en solid bakgrunn og vil være en viktig bidragsyter på tvers av faggruppene, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Melchior er opprinnelig utdannet økonom ved Norges handelshøyskole (NHH) i Bergen, men har det siste tiåret drevet med foto og film.

– Jeg har de siste ti årene jobbet mer med kamera enn med excel-ark, og tror at min erfaring med historiefortelling ikke bare vil kunne løfte Triggers filmproduksjoner, men også komme til nytte i alt fra konseptutvikling og tekst, til design.

– Solid teft

Han har tidligere jobbet med idéutvikling og filmproduksjon for merkevarer som Rema 1000, VG, Møller Mobility Group og Frivillighet Norge. I tillegg har han lang erfaring med å stå for alle ledd i produksjonen.

– Jeg tror litt av nøkkelen til nyskapende kommunikasjon ligger nettopp i samarbeid på tvers av fagligheter. Jeg har jobbet på prosjekter hvor jeg har hatt eneansvar for alt fra manusutvikling og opptak – til ferdigstilling av prosjektet. Men det er når dyktige mennesker med ulik faglig spisskompetanse jobber sammen at det gjerne skjer fine ting.

Melchior har første arbeidsdag mandag.

– Vi er utrolig glade for at vi klarte å kapre Anders. Hans solide teft for historiefortelling og formidling imponerte oss fra første møte. I tillegg til at han er en sterk foto- og filmfotograf, er Anders en fyr vi tror kommer til å trives skikkelig godt sammen med resten av Trigger-laget, avslutter Kvam Kristoffersen.

Powered by Labrador CMS