Julie-Christine Adéläide Krøvel startet interesseorganisasjonen «Girls On Wheels», i 2019.

Ungdom og Fritid styrker kommunikasjonsavdelingen

Julie-Christine Adéläide Krøvel er ny kommunikasjonsansvarlig i Ungdom og Fritid.

Publisert Sist oppdatert

Krøvel kommer til organisasjonen Ungdom og Fritid (UoF), etter flere år som grunnlegger av egenoppstartet interesseorganisasjon.

– Krøvel vil bidra med bred og verdifull kompetanse. En av hennes viktigste oppgaver er å synliggjøre behovet for fritidsklubber over hele landet. At det finnes gode tilbud er utrolig viktig for at ungdom kan være seg selv og utvikle seg fritt. Dette har hun førstehånds erfaring med, sier generalsekretær i Ungdom og Fritid, André Ruud.

Fra «Girls On Wheels»

Krøvel startet i 2019 en interesseorganisasjon for barn og unge med hovedvekt på jenter i rulleskøytemiljøet. «Girls On Wheels» har hovedbase på Bekkestua i Bærum og tilbyr trening, kurs og arrangementer, samt fotoproduksjon med opplæring. Sistnevnte er ferdigheter som Krøvel ønsker å ta med seg inn i et nytt fagfelt.

– Dette er utrolig spennende. Jeg ønsker å bruke elementer fra min bakgrunn innen foto og film for å synliggjøre tilbudene her hos Ungdom og Fritid, slik som jeg har gjort tidligere, sier Julie-Christine Adéläide Krøvel.

Et av hennes første prosjekter i UoF er den tradisjonsrike Landskonferansen, som avholdes i november. Dette gjøres i regi av Ungdom og Fritid, i samarbeid med UKM, Fagforbundet og Bodø 2024. Konferansen vil handle om psykisk helse, rekruttering og innovasjon på feltet.

Lang foto-erfaring

Krøvel har over 20 års bakgrunn som profesjonell fotograf og filmskaper innenfor reklame, portrett og mote, i Norge og utlandet. Hun har jobbet som global ambassadør for kameramerket Hasselblad og sittet i fotografiske juryer for Nikon. Hun har holdt ulike workshops og utstillinger med ungdom med blant annet UKM.

Hun har i tillegg til praksis en fotografisk utdannelse fra Danmark i tillegg til språk ved Universitetet i Oslo.

Krøvel har også jobbet mange år innenfor kommunikasjon og innholdsproduksjon og webtjenester. Både av redaksjonelt og kommersielt innhold.

Powered by Labrador CMS