F.v. Benjamin Pettersen, Andreas Nygård og Mari Urheim.

Design Container vokser – henter tre nye

– Med disse tre nye medarbeiderne kan vi fortsette å levere gode tjenester til våre kunder, sier Kaia Gulsvik.

Publisert

– Vi er veldig glade for å utvide familien, sier COO i design- og kommunikasjonsbyrået Design Container, Kaia Gulsvik i en pressemelding mandag.

Byrået styrker laget og ønsker velkommen til Andreas Nygård, Mari Urheim og Benjamin Pettersen.

Vinn-vinn

– Jeg valgte å bli en del av Design Container fordi det er et byrå i bevegelse, og som er i positiv utvikling. Å kunne bidra med min kompetanse samtidig som jeg vokse som fagperson er en vinn-vinn-situasjon for meg. Jeg gleder meg til nye og spennende utfordringer, sier Nygård.

Han har erfaring fra Miksmaster Creative og hatt frilans oppdrag innen startup og kultur. Nygård har en bachelorgrad i grafisk design fra Westerdals, Høyskolen Kristiania, og er byråets nyeste tilskudd til designteamet som Junior designer med grafisk design og designstrategier i fokus. Hos Design Container er han med på idé- og konseptutvikling, og bidrar til å bringe ideer ut i livet for deres kunder.

Urheim er ansatt som markedskoordinator og har en bachelorgrad i markedsføring og ledelse fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Hun har erfaring fra medierådgivning, salg og kunderelasjoner hos Maskineriet AS og Gule Sider.

– Jeg ønsket å være en del av Design Container-byrået slik at jeg kunne bruke min markedsføringskunnskap fra bachelorgraden og lære mer om bransjen. Det jobber mange dyktige folk hos Design Container som jeg tror jeg kan lære mye av, forteller hun i samme meldingen.

Utfordrer seg selv

Pettersen er byråets nyeste lærling som skal jobbe med front-end utvikling. Han jobber med vedlikehold av nettsider og sørger for at deres kunder er fornøyde med ulike webløsninger. Han kommer rett fra Bleiker videregående skole hvor han studerte informasjonsteknologi og medieproduksjon. Han tar med seg erfaring fra webprogrammering, og på fritiden har han jobbet med Python og spillutvikling.

– Jeg ønsket å jobbe for Design Container fordi jeg ville utfordre meg selv, og jeg ønsker å lære mer om webutvikling og programmering generelt, sier Pettersen.

Nygård, Urheim og Pettersen har allerede begynt å jobbe med kunder.

– Med disse tre nye medarbeiderne kan vi fortsette å levere gode tjenester til våre kunder, avslutter Gulsvik.

Powered by Labrador CMS