Anette Jamtvedt blir COO i Nucleus

Rigger byrået for ytterligere vekst i årene som kommer.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Nucleus er blant landets største fullservicebyråer innenfor PR og kommunikasjon, en posisjon som vi skal styrke i de kommende årene. Et viktig grep for oss er å lage en organisasjonsmodell som muliggjør enda større verdiskaping innenfor alle våre tjenesteområder, og samtidig gjør det mulig å hente ut flere synergier på tvers av fagdisipliner, sier byråleder Axel Revheim.

De tar nå grep i organisasjonen.

Rykker opp

Seniorrådgiver Anette Jamtvedt rykker opp og blir COO (Chief Operating Officer) – en helt nyopprettet lederstilling i byrået.

Som COO vil Jamtvedt jobbe tett sammen med byråleder Axel Revheim. I den nye rollen vil Jamtvedt ha et hovedfokus på drift og verdiskaping innenfor byråets tjenesteområder, samt følge opp byråets prioriterte satsningsområder i årene fremover.

– Tjenestebredden vi har på huset gjør oss i stand til å bistå kunder i hele spennet av kommunikasjonsfaget, fra innsikt, strategier, medietrening og krisehåndtering, til kampanjer, innhold, annonsering, nettutvikling og design. Mange av våre kunder ønsker nettopp denne bredden i leveransene. Vi har et sterkt utgangspunkt når vi nå skal jobbe med hvordan vi kan skape enda større verdier for kundene og utnytte potensiale i fullservice-modellen i enda større grad, sier Jamtvedt.

– Har alle egenskapene

Jamtvedt tar med seg seks års rådgiver-erfaring fra Nucleus inn i sin nye stilling som nestleder i byrået. Hun startet som kommunikasjonsrådgiver i Nucleus i 2015, og har vært seniorrådgiver siden 2018. I fjor ble hun også medeier i byrået.

– Anette har alle egenskapene som trengs for å være en god leder, og jeg er svært glad for at hun nå trer inn i lederteamet. Jeg gleder meg til å utvikle byrået videre sammen med Anette og resten av alle de dyktige folkene i Nucleus, avslutter Revheim.

Powered by Labrador CMS