Anette Jamtvedt er ny byråleder i Nucleus – Axel Revheim går over i ny rolle

Anette Jamtvedt rykker opp og blir ny byråleder i Nucleus, mens Axel Revheim går inn i en nyopprettet stilling som leder for forretningsutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Nucleus i en pressemelding.

– Nucleus vokser. Styret og ledelsen har jobbet tett sammen siden i vinter med å se på hvordan vi kan øke veksttakten ytterligere og å skape byrået alle vil jobbe med og i. Med dette grepet styrker vi ledelsesdimensjonen gjennom mer spissede topplederfunksjoner og en teambasert organisering. Jeg er svært glad for at Anette Jamtvedt påtar seg ansvaret for å lede byrået fremover, sier styreleder Atle Hommersand i pressemeldingen.

Jamtvedt har siden i fjor høst vært COO i Nucleus. Hun begynte som kommunikasjonsrådgiver i Nucleus i 2015 og har siden 2020 også vært medeier i byrået. Nå tar hun steget opp som byråleder.

Etablerer fem team

– Anette har vist seg som en svært dyktig, tydelig og moderne leder, samtidig som hun er strukturert og faglig dyktig. Hun har akkurat de riktige ingrediensene for å lede og vokse byrået videre, sier Hommersand.

– Det er ingen tvil om at det ligger et stort potensial for videre vekst for Nucleus og for å ta en enda tydeligere posisjon i bransjen. Jeg er veldig motivert for jobben som ligger foran oss og ambisiøs på vegne av byrået, sier Jamtvedt.

I arbeidet med å løfte byrået videre, investerer Nucleus nå også i mer ledelse, og har etablert fem team som får hver sin teamleder.

– Dette er en modell jeg har stor tro på at er den riktige veien videre for oss – og som vil sette oss i stand til å vokse videre både i antall mennesker og antall kunder, sier Jamtvedt.

Revheim i ny stilling

Axel Revheim fortsetter i byråledelsen og blir leder for forretningsutvikling.

Dette er en ny lederstilling i byrået med ansvar for forretnings- og tjenesteutvikling.

– For at et byrå skal kunne levere førsteklasses rådgivning og tjenester i et marked hvor både rammebetingelser, teknologi, omgivelser og kommunikasjonsfaget er i stadig endring, så må vi utvikle oss. Derfor ønsker vi å investere mer tid og ressurser i forretningsutvikling. Det gjør vi nå ved å dedikere ledelsesressurser til dette, og Axel er aller best skodd til dette, sier Hommersand.

– Nucleus har et stort potensial for vekst innenfor etablerte tjenesteområder, men også innenfor tilgrensende forretningsområder. Min jobb blir å utvikle nye tjenester, nye forretningsområder og forretningsmodeller, både på egen hånd og gjennom strategiske samarbeid. Jeg har hatt et ønske om å kunne bruke mer tid på denne type verdiutvikling for byrået. Den muligheten får jeg nå, og jeg gleder meg til å bruke tid på å videreutvikle byrået, sier Axel Revheim i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS