Steffen Falkevik (30), Anine Norén (21) og Richard Apeland (22) skal bistå selskapets kunder med blant annet politisk analyse og mediearbeid.
Steffen Falkevik (30), Anine Norén (21) og Richard Apeland (22) skal bistå selskapets kunder med blant annet politisk analyse og mediearbeid.

Rud Pedersen satser på unge kommunikasjonstalenter

Henter inn tre nye studentassistenter som researchere i byrået.

Publisert Sist oppdatert

– Ansettelsene er i tråd med våre ambisjoner om å finne dyktige kommunikasjonstalenter og la dem vokse sammen med oss, sier Kristian Hvilen, Managing Partner i Rud Pedersen Norge i en pressemelding, mandag morgen.

Rud Pedersen har hentet inn tre nye studentassistenter som researchere i byrået. Steffen Falkevik (30), Anine Norén (21) og Richard Apeland (22) skal bistå selskapets kunder med blant annet politisk analyse og mediearbeid.

– Vi har allerede kastet dem på dypt vann for å sjekke svømmeferdighetene! Våren har vært svært god med mange nye og store prosjekter, og de kommende månedene vil bli hektiske for alle i byrået, sier Hvilen i pressemeldingen.

Han mener de har hentet tre ulike og spennende personer med variert bakgrunn.

Anine Norén følger lektorprogrammet ved Universitetet i Oslo (UiO), med nordisk språk og historie. Hun sitter i kommunestyret i Frogn for Høyre og er 1. nestleder i Akershus Unge Høyre. Steffen Falkevik fullfører en mastergrad med spesialisering innen ledelse av helseinstitusjoner ved UiO. Han har mangeårig jobberfaring fra ambulansetjenesten, og har sittet to perioder i bystyret i Ålesund for Venstre. I Rud Pedersen vil Falkevik være knyttet til byråets helseteam. Richard Apeland fullfører en bachelorgrad innen PR- og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI. Han har tidligere hatt internship hos Kruse Larsen og vil jobbe med PR og mediekontakt hos Rud Pedersen.

I slutten av februar hentet Rud Pedersen inn Kristoffer Gustavsen fra Geelmuyden Kiese som Public Affairs-manager. Byrået har også lyst ut stillinger som senior- og juniorrådgivere til helseteamet, og er nå i ferd med å fylle disse stillingene. Rud Pedersen ble etablert i Gøteborg i 2002 og har nå over 300 ansatte i 8 land, i tillegg til faste samarbeidspartnere.

Powered by Labrador CMS