Det nye styret i INMA. Fra venstre Magnus Strømnes Bøe, Martin Wenstad Janssen, Nina K. Hareide-Larsen, Camilla Grund (daglig leder), Christian Thu, Gro Larsson (styreleder) og Eirik Eikås. Ikke til stede på bildet Ann-Kristin Hansen og Iselin Stensrud.
Det nye styret i INMA. Fra venstre Magnus Strømnes Bøe, Martin Wenstad Janssen, Nina K. Hareide-Larsen, Camilla Grund (daglig leder), Christian Thu, Gro Larsson (styreleder) og Eirik Eikås. Ikke til stede på bildet Ann-Kristin Hansen og Iselin Stensrud.

Endringer i INMA-styret - Gro Larsson blir styreleder

INMA gjør flere endringer i styret.

Publisert

Gro Larsson overtar som styreleder i Interesseorganisasjonen for digital markedsføring og kommunikasjon (INMA) etter Eirik Norman Hanssen. Eirik har vært styreleder i syv år. Fire nye styremedlemmer er også på plass.

Det kommer fram i en pressemelding.

– Etter 8 år i styret til INMA, hvorav syv av dem som styreleder, var tiden inne for å overlate dette til nye folk. Det har en vært utrolig spennende ferd som jeg er veldig glad for at jeg har fått være med på, sier Hanssen. 

Bransjeorganisasjonen INMA representerer flere hundre bedrifter fra det digitale markedsføringsøkosystemet, og jobber for å hjelpe bransjen i å lykkes i den digitale økonomien. Organisasjonen står bak populære arrangementer som Gulltaggen, Performance Award og 8 minutes of digital marketing. 

Det nye styret

På årets årsmøte i INMA ble Gro Larsson fra Per Høj valgt inn som ny styreleder. Martin Wenstad Janssen fra Snap, Eirik Eikås fra TRY, Iselin Stensrud fra Mindshare og Christian Thu fra Amedia Salg og Marked, ble alle valg inn som nye styremedlemmer. 

– I dag definerer vi ikke lenger aktører i bransjen som såkalt tradisjonelle eller digitale, og jeg mener INMA kan ta mye av æren for det i Norge. Siden oppstart har de informert og inspirert bransjen til å ta i bruk digital teknologi og digitale flater.

– Det skiftet vi står foran i dag er av en annen karakter enn i 2001. INMA har muligheten til å samle bransjen, på tvers av fagområder og interesser, og legge til rette for en samtale om hvordan vi skal navigere gjennom de omfattende endringene som kommer. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som styreleder og bidra til dette arbeidet, sier den ferske styrelederen i INMA, Gro Larsson.

Styret i iNMA for perioden 25. april 2023 og frem til årsmøtet i 2024 er slik: 

Gro Larsson (styreleder). Rådgiver design og digitalt i Per Høj. 

Nina K. Hareide-Larsen. (tidl. Facebook)

Magnus Strømnes Bøe. Daglig leder Rocket 

Ann-Kristin Hansen. Daglig leder Kvesst

Eirik Eikås. CTO TRY / Senior Technical Project Manager TRY Dig

Iselin Stensrud. Rådgiver og Bærekraftsdirektør Mindshare

Christian Thu. Strategisk salgsdirektør Amedia Salg og Marked

Martin Wenstad Janssen. Account Executive Snap

Powered by Labrador CMS