Administrasjonen i MFO (f.v): Administrasjonssjef Elise Løining, daglig leder Ida Cecilie Wille, Chief dog officer Alba og markedssjef Anniken Englund.
Administrasjonen i MFO (f.v): Administrasjonssjef Elise Løining, daglig leder Ida Cecilie Wille, Chief dog officer Alba og markedssjef Anniken Englund.

Ida Cecilie Wille blir ny daglig leder i MFO

Etter sju år som daglig leder overlater Anna Andrea Hvinden ansvaret til Ida Cecilie Wille fra 1. oktober 2022.

Publisert Sist oppdatert

Det melder MFO på egne nettsider.

– Da jeg tok over MFO for 7 år siden hadde vi noen hundre aktive medlemmer. I dag samler vi godt over 4000 engasjerte markedsførere og andre kommersielle hoder. Jeg er så stolt av hva vi har fått til! sier Anna Hvinden.

– Jeg startet på denne reisen alene i administrasjonen, uten penger på bok, uten kontorer eller nettside og med et veldig klart moderniseringsbehov, forteller hun.

I dag jobber har de fullsatte arrangementer, lønnsom drift hvert år og bare i 2022 har de ønsket mer enn 500 nye medlemmer velkommen.

Nå overtar altså Ida Cecilie Wille stillingen.

Hun har de siste årene vært rådgiver i byråene Geelmuyden Kiese og Schjærven Reklamebyrå.

– Jeg har en sterk lidenskap for kommunikasjon og jeg ser potensial i å øke kredibiliteten til markedsføring som mer enn kjøp og salg av annonser og plasseringer. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne oppgaven, sier Wille.

Målsettingen hennes er at MFO skal fortsette å vokse og være en solid partner for alle markedsførere.

– Å sikre MFO som en pålitelig partner og formidler av kommunikasjon og markedsføring er det jeg vil bruke mest tid på, sier Wille.

Powered by Labrador CMS