Fra venstre: Bente Kvam Kristoffersen, Anna Kvarberg Ekre, Kine Paulsen Austerslått og Helene Røang Simonsen.
Fra venstre: Bente Kvam Kristoffersen, Anna Kvarberg Ekre, Kine Paulsen Austerslått og Helene Røang Simonsen.

Trigger ansetter tre nye

Styrker staben med tre nyansettelser.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg vil være med der det skjer og ønsker meg faglige utfordringer. Jeg gleder meg til å bli en del av laget og jobbe i et kreativt miljø med en spennende kundeportefølje, sier Anna Kvarberg Ekre i en pressemelding.

Hun er en av tre nye som Trigger har hentet.

Utdannet journalist

Ekre kommer fra CARE og Helene Røang Simonsen fra Splay One. Kine Paulsen Austerslått får samtidig fast stilling etter praksisperiode.

Ekre er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda og har erfaring fra blant annet NRK og flere lokal- og regionalaviser.

Daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen sier hun en energibunt som kom igjennom skjermen da de intervjuet henne på video,

Helene Røang Simonsen er ny prosjektleder i Trigger. Hun har lang erfaring som koordinator og produksjonsleder i TV- og sceneproduksjon, fra blant annet Feelgood TV. Røang Simonsen jobbet sist som prosjektleder i Splay One.

Gir Trigger skylda

– Trigger har en sterk posisjon med en stor og interessant portefølje. Min fartstid og erfaring i TV- bransjen har gitt meg god innsikt i og forståelse for aspektene ved produksjon og historiefortelling, sier hun i pressemeldingen.

Den siste ansatte er Kine Paulsen Austerslått som har tidligere hatt både praksisperiode og engasjement i Trigger. Hun har bachelorgrad i PR og kommunikasjon fra Høgskulen i Volda, og har jobbet som kampanjekoordinator i Nordic Screens ved siden av studiene. Paulsen Austerslått kom tilbake til Trigger i 2020, og har nå takket ja til fast stilling i byrået.

– Trigger får skylda for at jeg valgte å studere PR og kommunikasjon, sier hun i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS