Marthe Engejordet er Kulturmeglernes nye innholdsprodusent.

Marthe er Kulturmeglernes nye kom-rådgiver

Marthe Engejordet er Kulturmeglernes nyeste ansettelse. Hun tar med seg lang erfaring som innholdsprodusent og grafisk designer, og bytter ut frilanstilværelsen med fast plass i åpent kontorlandskap.

Publisert

Kulturmeglerne ansetter Marthe Engejordet (29) som kommunikasjonsrådgiver innen innholdsproduksjon og grafisk design.

Engejordet har tidligere jobbet med innholdsproduksjon og grafisk design for blant annet Valen-Utvik, Aftenposten Junior og vært sosiale medier-koordinator for Varier Furniture.

Hun har utdanning innen digital innholdsproduksjon, kunst og grafisk design.

– Etter å ha frilanset i flere år, er det veldig spennende å melde overgang til fast plass. Når jeg får jobbe med en så innholdsrik kundeportefølje som Kulturmeglerne har, og med varierte oppgaver, er dette en ideell situasjon! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med prosjektene og lære av dyktige kollegaer, sier Engejordet i en pressemelding.

I en ekspansiv fase for selskapet gleder partner og seniorrådgiver Anne Berentsen seg stort over å få inn en allsidig ressursperson innen grafisk design og innholdsproduksjon.

– Det er en tilfredsstillelse å kunne konstatere at etterspørselen etter vår kompetanse og våre tjenester er stadig økende. Med Marthe på laget er vi enda bedre skodd i en kommunikasjonshverdag hvor visuell kommunikasjon og sosiale medier bare blir viktigere. Det er også veldig betryggende for oss med en ny kollega som tar ting på strak arm og glir rett inn i et fartsfylt miljø, sier Berentsen.

Siden 1997 har Kulturmeglerne spesialisert seg på strategisk kommunikasjon innen kulturfeltet.

De består i dag av eksperter på PR og digital kommunikasjon, film og kino, samt konsept- og destinasjonsutvikling.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS