Anne Kristin Diserud og Jennifer Bråthen er på plass hos PR-operatørene.

PR-operatørene henter nye rådgivere

– Vi ser allerede nå at det vil bli et behov for ytterligere rekrutteringer gjennom våren, sier byrålederen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

PR-operatørene styrker laget og har ansatt Anne Kristin Diserud som prosjektleder og rådgiver, og Jennifer Bråthen som rådgiver i PR-operatørene.

– Fjoråret var et år med bra trøkk for PR-operatørene og vi er glade for at vi i 2022 styrker teamet med Anne Kristin og Jennifer. De er begge svært erfarne og vil styrke våre leveranser fremover – operasjonelt, kreativt og strukturelt, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl i en pressemelding onsdag.

Diserud har mange års erfaring som prosjektleder fra reklamebransjen og er vant med å håndtere store og komplekse prosjekter for oppdragsgivere i både offentlig og privat sektor. Hun kommer sist fra SMFB.

– Fra første møte merket jeg at PR-operatørene var en god og riktig match. Det er også spennende å lære mer om kommunikasjonsfaget fra en annen inngangsvinkel og jeg får også mulighet til å utvikle meg videre som prosjektleder og rådgiver, forteller hun i samme melding.

Brikkene faller på plass

Bråthen kommer inn med erfaring fra både byrå- og kundesiden, og har i tillegg bakgrunn som journalist.

– Dette er så gøy og riktig. I PR-operatørene føler jeg at alle brikkene fra tidligere erfaringer faller på plass. Samtidig får jeg anledning til å lære enda mer. Folka her er engasjerte, kvikke og fremoverlente – det kommer til å bli så fint, sier Bråthen.

Begge er allerede på plass i Lille Grensen 7 og er godt i gang med prosjekter for byråets oppdragsgivere.

Byråleder Thorendahl signaliserer at det blir behov for flere rekrutteringer i løpet av våren, av både senior- og juniorressurser.

– Vi ser allerede nå at det vil bli et behov for ytterligere rekrutteringer gjennom våren og her er vi i noen interessante dialoger. Vi kommer også til å ha en rekrutteringsdag i løpet av våren, hvor vi søker etter unge talenter, avslører han.

Powered by Labrador CMS