– Mette Krogsrud har en helt unik erfaring som rådgiver.

Spencer Stuart henter kommunikasjons­direktør fra Schibsted

– Hun har unik erfaring.

Publisert

Konserndirektør med ansvar for HR, kommunikasjon, bærekraft og myndighetskontakt i Schibsted og tidligere leder av Korn Ferry i Norge, Mette Krogsrud, går til Spencer Stuart.

Det melder selskapet selv i en pressemelding mandag.

– Schibsted er et fantastisk selskap og det har vært en glede å kunne bidra til utviklingen sammen med et sterkt team med en bred agenda. Nå gleder jeg meg til å bistå kunder på tvers av bransjer og problemstillinger både i Norge og internasjonalt, sier Krogsrud i pressemeldingen.

Spencer Stuart bistår i evaluering, rekruttering og videreutvikling av toppledere og styrer globalt, og har flere av Norges største virksomheter på kundelisten.

– Mette Krogsrud har en helt unik erfaring som rådgiver. Hun har høy tillit hos klienter hun har jobbet som rådgiver for, og ikke minst strategisk og operativ erfaring fra Schibsted, som er et av de ledende selskapene i Norden på utvikling av fremtidsrettede organisasjoner, sier Anne Syrrist, som er daglig leder og ansvarlig for oppbyggingen av Spencer Stuarts Oslo-kontor.

I tillegg til å jobbe med toppledere og styrer i Norge, vil Krogsrud inngå i Spencer Stuart sin bransjegruppe for Teknologi, Media og Telecom (TMT) internasjonalt.

Powered by Labrador CMS