Nettredaktøren vil inngå i kommunikasjonsenheten i departementet, og blir en del av teamet som jobber med digital kommunikasjo
Nettredaktøren vil inngå i kommunikasjonsenheten i departementet, og blir en del av teamet som jobber med digital kommunikasjo

Disse 18 kjemper om å bli nettredaktør for regjeringen.no

En søker har bedt om hemmelighold.

Publisert

Utenriksdepartementet er på jakt etter en erfaren nettredaktør til å videreutvikle og lede deres arbeid på regjeringen.no.

Nettredaktøren vil inngå i kommunikasjonsenheten i departementet, og blir en del av teamet som jobber med digital kommunikasjon.

Nettredaktøren i hvert enkelt departement har det utøvende ansvaret for arbeidet med departementets sider og skal sørge for at nettstedet forvaltes i tråd med denne strategien.

Den som får jobben vil også jobbe tett med Utenriksdepartementets øvrige kommunikasjonsrådgivere og bidra inn i enhetens andre oppgaver ved behov.

Kommunikasjonsenheten har ansvar for praktisk tilrettelegging og strategisk utforming av politisk ledelses kontakt med media, og et overordnet ansvar for utenrikstjenestens kommunikasjonspolitikk, nettsidene, sosiale medier og krisekommunikasjon.

Søknadsfristen på jobben har nå gått ut og det var 18 søkere på stillingen, halvparten av søkerne var kvinner.

Powered by Labrador CMS