F.v. daglig leder Gjermund Hellan, kreativ rådgiver Elisabeth Neofytou og kommunikasjonsleder Jahn Erling Meggelæ Øverli.

JCP Event har hentet ny rådgiver: – Hun er den perfekte JCPer

– Vi ser at kommunikasjon blir stadig viktigere også i eventbransjen, sier kommunikasjonsleder.

Publisert

Elisabeth Neofytou er ansatt som ny rådgiver i JCP Event. I sin nye rolle skal hun blant annet jobbe med strategisk rådgivning, innhold og konseptutvikling.

– Vi ser at kommunikasjon blir stadig viktigere også i eventbransjen, og Elisabeth blir et viktig tilskudd for oss på dette området, sier kommunikasjonsleder Jahn Erling Meggelæ Øverli.

Neofytou har tidligere jobbet med kommunikasjonsrådgiving og valgkamp i Arbeiderpartiet, og har siden 2018 hatt ansvar for kommunikasjonsarbeidet i Arcus Norway, nå Anora, som PR- og kommunikasjonssjef.

– I tillegg er hun en perfekt JCPer med sin allsidige bakgrunn og positive vesen. Hun har kunnskap og erfaringer fra politikken, er samfunnsengasjert og har kommersiell teft. Rett og slett en kjempekombo! Vår rolle er å engasjere mennesker, og da trenger vi folk med en innholdsrik verktøykasse.

Neofytou har en mastergrad i politisk kommunikasjon.

– Det å få muligheten til å jobbe med å gjøre budskap til opplevelser, i et kreativt og godt arbeidsmiljø som JCP, appellerte veldig til meg, forteller Neofytou, som tiltrådte rollen som kreativ rådgiver i begynnelsen av august.

Og legger til:

– Event er blitt så mye mer enn gode opplevelser, og blir oftere og oftere brukt strategisk som et kommunikasjonsverktøy. Flere bedrifter er blitt kjent med verdien av «opplevelsesbasert kommunikasjon», og det gleder meg at jeg får muligheten til å jobbe med nettopp dette i JCP.

Powered by Labrador CMS