De siste årene har flere tusen etterlyst Sitting på sosiale medier.

Diplom-Is måtte oppdatere navn og design for å hente tilbake denne is-klassikeren

– Etter en grundig vurdering og dialog med Antirasistisk Senter kom vi frem til at det var riktig å relansere Sitting.

Publisert

Favoritten Sitting er tilbake etter flere års «folkeaksjon», heter det i en pressemelding fra Diplom-Is.

Nå heter isen Sitting Original.

– Dette er fjerde året vi relanserer en gammel is-klassiker, og nå kunne vi ikke holde igjen Sitting lenger. Etterspørselen har vært enorm, sier direktør for strategi og kommunikasjon i Diplom-Is, Mari Ellestad.

Navnet bevarer identiteten

Fløteisen var en favoritt i tidsrommet 2008 til 2015. Den gang het isen Sitting Bull. Nå heter den Sitting Original.

– Det er viktig for oss å lytte til folket, og da vi bestemte oss for å hente tilbake denne klassikeren hadde vi en omfattende prosess for å evaluere både navn og design. Etter en grundig vurdering og dialog med Antirasistisk Senter kom vi frem til at det var riktig å relansere Sitting med oppdatert navn og design.

Mari Ellestad, Direktør Strategi og kommunikasjon.

Ved å beholde deler av navnet ønsker Diplom-Is å bevare isens identitet og gjenkjennelighet, slik at is-elskere der ute drar kjensel på sin gamle favoritt.

– Dette er en is som bringer frem mange gode følelser og minner for de som vokste opp da den var på markedet sist. Engasjementet i sosiale medier tilsier i hvert fall at det er en etterlengtet klassiker som nå er tilbake i isdisken.

«De som vet, de vet»

Ifølge iskrem produsenten har flere tusen etterlyst klassikeren på sosiale medier de site årene, etter at iskremen forsvant fra isdisken. Nylig gikk Diplom-Is ut med hint om hvilken is de planlegger å hente fram igjen, noe over 350.000 på Facebook og Instagram har fått med seg som en del av kampanjen «De som vet, de vet».

Over 7.000 mennesker har gjettet på sin favoritt, hvor Sitting er en gjenganger.

– Denne fargerike isen ble en favoritt da den kom i butikk tilbake i 2008, og vi håper naturligvis at det samme skjer igjen.

Sitting Original er tilgjengelig i butikk og kiosk fra uke 7.

Powered by Labrador CMS