Apriils nye kommunikasjonsrådgivere.
Apriils nye kommunikasjonsrådgivere.

Apriil henter to nye kommunikasjonsrådgivere

Styrker seg på politikk.

Publisert

Theodor Barndon Helland (28) og Helena Haldorsen (23) startet begge 15. august, som kommunikasjonsrådgivere ved kontoret i Bergen.

Det melder Apriil PR i en pressemelding.

Helland kommer fra stillingen som statsviter i tankesmien Civita, hvor han fremdeles har en tilknytning. Han har bakgrunn fra norsk politikk og forvaltning lokalt, regionalt og nasjonalt, og har vært innom utenrikstjenesten og har drevet påvirkning i EU-systemet.

- Jeg gleder meg til å bruke min kunnskap om politikk og samfunn til å rådgi næringslivet på Vestlandet, sier bergenseren Helland som flytter hjem til Bergen.

Lokalpolitiker

Haldorsen kommer fra stillingen som leder av Velferdstinget Vest som er en sammensetning av studentdemokratiene til alle utdanningsinstitusjonene som er tilknyttet Sammen (Studentsamskipnaden på Vestlandet).

Haldorsen har også bakgrunn fra lokalpolitikken i Bergen, hvor hun er leder av Bergenhus Arbeiderparti.

- Jeg gleder meg til å bruke erfaringen og engasjementet mitt i samarbeid med næringslivet og andre relevante aktører på det flotte Vestlandet! Dette er en region med fremadstormende prosjekter og mange spennende muligheter, sier Haldorsen i pressemeldingen.

Økende oppdragsmengde

Nylig ble det kjent at tidligere leder for fotballklubben Brann, Vibeke Johannesen, begynner som partner i Apriil PR og daglig leder for Apriil PR Oslo.

- Apriil PR har økende oppdragsmengde og vi ønsker å styrke laget med personer som har et ekstraordinært engasjement for samfunnet og som egner seg som rådgivere for næringslivet og offentlig forvaltning, sier daglig leder Fredrik Hannestad og partner Trond Albert Skjelbred i Apriil PR i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS