Øverst til venstre Vibeke Johannesen (daglig leder), Kristin Weber (partner og kommunikasjonsrådgiver), Bjørn Sørheim-Queseth (Senior kommunikasjonsrådgiver).

Nederst fra venstre Camilla Egner (kommunikasjonsrådgiver) og Henriette Bruusgaard (kommunikasjonsrådgiver). Birgitte Brøtmet (kommunikasjonsrådgiver) var ikke til stede da bildet ble tatt.
Øverst til venstre Vibeke Johannesen (daglig leder), Kristin Weber (partner og kommunikasjonsrådgiver), Bjørn Sørheim-Queseth (Senior kommunikasjonsrådgiver). Nederst fra venstre Camilla Egner (kommunikasjonsrådgiver) og Henriette Bruusgaard (kommunikasjonsrådgiver). Birgitte Brøtmet (kommunikasjonsrådgiver) var ikke til stede da bildet ble tatt.

Apriil PR blir dobbelt så mange i Oslo

Tre blir til seks når kalenderen viser nytt år for Apriil PR i Oslo.

Publisert

Fra og med 1. januar blir daglig leder Bjørn J. Sørheim-Queseth og kommunikasjonsrådgiverne Birgitte Brøtmet og Camilla Egner i Brainify formelt en del av Apriil-nettverket. Med det får Oslo-avdelingen et sterkere team innen kommunikasjon og markedsføring.

Det melder Apriil i en pressemelding.

– Fra å være tre ansatte i Oslo, vokser vi nå til å bli et større team over nyttår. Vi ser frem til være med å utvikle Apriil-fellesskapet, med en godt sammensatt gjeng som har ulike bakgrunn og kompetanse innenfor kommunikasjon, sier Vibeke Johannesen, byråleder Apiil PR Oslo i pressemeldingen.

I april i år ble det annonsert at konsulentselskapet Brainify AS hadde funnet sin nye vekstpartner, og ble en del av Media Bergen, en av Skandinavias største byrå-grupperinger med over 30 selskaper innen reklame, kommunikasjon, event, design og teknologi.

Fra 1. januar 2023 fortsetter Brainify med utviklere i Norge og Bangladesh, mens innholds- og markedsavdelingen blir en del av Apriil PR Oslo.

De blir dermed en del av Media Bergens satsing på kommunikasjonsmiljøet Apriil – som i dag består av flere ulike selskaper og rundt 150 medarbeidere i Oslo, Bergen, Stavanger og på Hamar.

– Dette er noe vi har villet selv og jobbet frem mot. I Brainify har vi alltid levert et veldig bredt spekter av tjenester, jeg tror det er lurt at vi nå spisser oss. Halvparten av Brainify-staben vil fremdeles tilby utviklingstjenester og utviklingsteam, mens vi tre som går over i Apriil PR vil få jobbe mer med det vi kan best; PR og strategisk kommunikasjon, sier avtroppende daglig leder Bjørn Sørheim-Queseth i Brainify.



Powered by Labrador CMS