Øverst til venstre Vibeke Johannesen (daglig leder), Kristin Weber (partner og kommunikasjonsrådgiver), Bjørn Sørheim-Queseth (Senior kommunikasjonsrådgiver). Nederst fra venstre Camilla Egner (kommunikasjonsrådgiver) og Henriette Bruusgaard (kommunikasjonsrådgiver). Birgitte Brøtmet (kommunikasjonsrådgiver) var ikke til stede da bildet ble tatt.

Apriil PR blir dobbelt så mange i Oslo

Tre blir til seks når kalenderen viser nytt år for Apriil PR i Oslo.

Publisert

Fra og med 1. januar blir daglig leder Bjørn J. Sørheim-Queseth og kommunikasjonsrådgiverne Birgitte Brøtmet og Camilla Egner i Brainify formelt en del av Apriil-nettverket. Med det får Oslo-avdelingen et sterkere team innen kommunikasjon og markedsføring.

Det melder Apriil i en pressemelding.

– Fra å være tre ansatte i Oslo, vokser vi nå til å bli et større team over nyttår. Vi ser frem til være med å utvikle Apriil-fellesskapet, med en godt sammensatt gjeng som har ulike bakgrunn og kompetanse innenfor kommunikasjon, sier Vibeke Johannesen, byråleder Apiil PR Oslo i pressemeldingen.

I april i år ble det annonsert at konsulentselskapet Brainify AS hadde funnet sin nye vekstpartner, og ble en del av Media Bergen, en av Skandinavias største byrå-grupperinger med over 30 selskaper innen reklame, kommunikasjon, event, design og teknologi.

Fra 1. januar 2023 fortsetter Brainify med utviklere i Norge og Bangladesh, mens innholds- og markedsavdelingen blir en del av Apriil PR Oslo.

De blir dermed en del av Media Bergens satsing på kommunikasjonsmiljøet Apriil – som i dag består av flere ulike selskaper og rundt 150 medarbeidere i Oslo, Bergen, Stavanger og på Hamar.

– Dette er noe vi har villet selv og jobbet frem mot. I Brainify har vi alltid levert et veldig bredt spekter av tjenester, jeg tror det er lurt at vi nå spisser oss. Halvparten av Brainify-staben vil fremdeles tilby utviklingstjenester og utviklingsteam, mens vi tre som går over i Apriil PR vil få jobbe mer med det vi kan best; PR og strategisk kommunikasjon, sier avtroppende daglig leder Bjørn Sørheim-Queseth i Brainify.



Powered by Labrador CMS