Vibeke Johannesen, ny daglig leder i Apriil PR Oslo

Vibeke Johannesen er ny sjef for Apriil PR i Oslo

Blir og partner i byrået.

Publisert Sist oppdatert

Branns tidligere daglige leder skal ta over sjefsstolen i Apriil PR i Oslo etter at Jannicke Josefsson-Ruud byttet jobb og gikk over til Maverix.

– Kommunikasjon har vært en stor del av arbeidshverdagen min og det er vesentlig å forstå dette for å lykkes på svært mange områder, i de aller fleste bransjer, på alle nivåer. Nå har jeg hatt noen fine måneder med fri til å gå turer i fjellet – både på ski og til fots, lest bøker som jeg ikke har fått tid til tidligere og holdt foredrag. Og ikke minst brukt tid til å bestemme meg for hva jeg brenner for og ønsker å jobbe med fremover, sier Johannessen i en pressemelding, torsdag kveld.

Johannessen skal jobbe i både Oslo og Bergen i tiden fremover og jobber dermed speilvendt av sin konsernsjef Tina Stiegler som har base i Oslo mens hun er sjef for Apriil-konsernet.

Apriil skriver i pressemeldingen at det har vært en del endring i Oslo-avdelingen den siste tiden, men at det nå er flere nye rådgivere på plass.

Johannessen skal bruke sine erfaringer fra rollen som daglig leder i en sportsklubb med et stort medietrykk for å få fart på det lille Oslo-kontoret.

– Mine største utfordringer har handlet om kommunikasjon, og jeg har gjort mine feil og nyttige erfaringer. Også der jeg har lykkes best handlet om kommunikasjon. Timing for kommunikasjon er vesentlig, samt mottakers oppfattelse av deg. Kommunikasjon forandrer verden, skaper konflikter – og løser de. Og så mye mer, sier hun i pressemeldingen.

Når hun nå går inn i den nye rollen blir hun og partner i Apriil sammen med Trond Albert Skjelbred og Fredrik Hannestad.

– Johannessen kommer fra en av de mest medieeksponerte lederstillingene på Vestlandet. Denne unike erfaringen, kombinert med hennes positive- og energifulle personlighet, gir henne gode forutsetninger for å lykkes både som daglig leder og som kommunikasjonsrådgiver hos oss, sier Tina Stiegler, konsernsjef Media Bergen i pressemeldingen.

Det var Bergens Tidende som meldte nyheten først, torsdag kveld. .

Powered by Labrador CMS