Byråleder Fredrik Hannestad i Apriil PR.

Apriil PR styrkes i øst og vest: – Vi skal vokse

Byråleder Fredrik Hannestad forteller om ambisjonene for 2021.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Daglig leder og partner Fredrik Hannestad i Apriil PR forteller at de skal styrke laget både ved Bergen- og Oslo-kontoret dette året.

– Vi skal vokse, sier Hannestad til KOM24.

Én enhet

Byråfelleskapet Apriil, som er eid av Media Bergen, består i dag av rundt 90 rådgivere spredt rundt om i byene Oslo, Bergen og Stavanger.

Selve Apriil PR består av 13 mennesker fordelt på kontorer i Bergen og Oslo.

Jeg er daglig leder begge steder, men vi prøver å se på oss som én enhet selv om vi er to ulike AS.Vi skal vokse, og vi skal integreres tettere med de andre Apriil-byråene, sier han om ambisjonene fremover og fortsetter:

Det nye er at man er et fellesskap med ulike byråer fra ulike fagdisipliner med samme byrånavn. Å få til en enda bedre integrasjon og samhandling med de andre byråene, for å kunne levere et bredere tjenestetilbud til stadig større kunder, er litt av ambisjonen vår. Vi skal bli best på samhandling for å kunne levere så brede tjenester som mulig, sier han.

Bredere front

Apriil-fellesskapet leverer tjenester innenfor reklame, story, design, PR, digital markedsføring og event.

Som et eksempel forteller Hannestad at Apriil Reklame kan jobbe med en kunde som også trenger PR-hjelp. Da vil det være naturlig å knytte Apriil PR på - og vice versa.

– I anbudsprosesser kan vi ha en bredere front og tilby tjenester som er bredere enn vi som enkeltbyråer hadde mulighet til å levere tidligere.

Hannestad forteller at de i utgangspunktet har vært størst i Bergen, da deres historiske bakgrunn er derfra.

– Men vi ønsker å vokse stort i Oslo. Det er der det viktigste og største markedet er, sier han.

Før jul ble det kjent at TRY nå på nyåret skal starte opp kontor i Bergen sentrum.

Det synes Hannestad er spennende.

– Vi er positive til konkurranse. Vi har stor respekt for TRY, sier han.

Henter to nye

Nå har de kickstartet 2021 med to nye ansettelser.

Nylig ble 24-åringen Frida Urheim ansatt som kommunikasjonsrådgiver, etter å ha vært praktikant ved Bergen-kontoret.

– Først og fremst må jeg si at jeg setter stor pris på den muligheten jeg har fått. Det er veldig kjekt å få lov til å være del av et så skapende miljø som kontinuerlig ønsker å utvikle seg videre. I utgangspunktet var min plan å begynne på master nå i januar, men arbeidsplassen var så tiltalende at jeg ikke klarte å motstå. Jeg er en person som konstant ønsker å lære og utvikle meg, og ved å arbeide med store og små kunder fra så ulike bransjer, føler jeg at det behovet blir dekket, sier Urheim til KOM24.

Urheim forteller at høsten har handlet mye om å «forstå selskapet på ulike plan og sette meg inn i forretningsområder jeg ikke hadde erfaring fra.

– Læringskurven har vært bratt og intens, og fortsatt vil min viktigste oppgave være å lytte og lære av de erfarne seniorene og kundene. Jeg ser frem til å utnytte de mulighetene som finnes der ute og internt i dette byråfellesskapet, sier hun.

Frida Urheim har fått jobb som kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR, etter en tid som praktikant for byrået.

Kristin Seljelid Weber (39) er ny på Apriil PR-teamet i Oslo. Hun kommer fra stillingen som rådgiver og prosjektleder i Isobar Norge, og har tidligere vært daglig leder i Presskontakterna Oslo.

- Jeg gleder meg veldig til å dykke ordentlig ned i PR feltet igjen. Apriil har et veldig godt lag, spennende kunder, og store ambisjoner for fremtiden som jeg ser frem til å være en del av, har Kristin Seljelid Weber uttalt i en pressemelding.

Og byrålederen forteller at flere ansatte skal det bli.

– Vi skal i alle fall ansette to seniorrådgivere i Bergen, og vi har ambisjoner om flere medarbeidere i Oslo. Vi er også på jakt etter en daglig leder for Oslo-kontoret, avslutter Hannestad som foreløpig fyller denne rollen i påvente av at de får noen som kan ta over.

Bak fra venstre kommunikasjonsrådgiver Marius Wærhaug Madsen, nyansatt kommunikasjonsrådgiver Kristin Seljelid Weber og daglig leder Fredrik Hannestad
Powered by Labrador CMS