Jenny Lohne skifter bransje og begynner som kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR i Oslo.

Går fra VG til Apriil PR

Håper å kunne komme i kontakt med og jobbe for spennende folk innen helse og medisin.  

Publisert Sist oppdatert

Jenny Lohne går etter mange år fra VG til Apriil PR som kommunikasjonsrådgiver.

– Vi har det siste året bygget et sterkt team med ulik spisskompetanse og erfaring. Å ha de riktige folkene er avgjørende for få lov til å jobbe med viktige og spennende prosjekter, sier daglig leder Vibeke Johannesen i en pressemelding. 

Lohne har jobbet en årrekke i VG som journalist på nyhetsavdelingen. Siden pandemien har hun jobbet mye med helsesaker, særlig innenfor sykehussektoren.

Nå skifter hun bransje og begynner som kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR i Oslo.

– Dette blir bare utrolig spennende. Jeg har veldig tro på den kulturen som Vibeke Johannesen og de andre står for, sier Jenny Lohne.

Tidligere har Apriil PR i Oslo styrket teamet med Liv Maria Nesje Lien og Yousef Musavi som henholdsvis kommunikasjonsrådgiver og senior kommunikasjonsrådgiver.

Lohne har en bachelor i journalistikk ved OsloMet og én grad i kultur- og samfunnsfag ved Universitetet i Oslo. Helsefeltet er noe hun har stort engasjement for.

– Jeg håper å kunne komme i kontakt med og jobbe for spennende folk innen helse og medisin, og ser fram til å gå i gang med arbeidet, sier Lohne.

– Vi håper at det teamet vi nå har i Bergen og Oslo gjør at vi kan bistå flere bedrifter og organisasjoner med deres kommunikasjonsbehov i en vanskelig tid. Det at vi i tillegg har søsterbyråer i Apriil-familien som kan levere på reklamekonsepter, design, teknologi og eventer gjør oss til en helhetlig leverandør innenfor disse områdene, sier Johannesen.

Apriil holder til i Bergen, Oslo, Stavanger og eies av Media Bergen som også inkluderer Per Høj og Respons Analyse.

Powered by Labrador CMS