Art Director Arnt Heggli og Espen Dysvik Hagen er det nye tospannet i Dinamo Reklame.
Art Director Arnt Heggli og Espen Dysvik Hagen er det nye tospannet i Dinamo Reklame.

Tilbake i Dinamo etter 20 år

Dinamo Reklame har ansatt Espen Dysvik Hagen som kreativ leder.

Publisert

– Dette er i mine øyne landets smarteste kommunikasjonsmiljø, men også det mest sympatiske. De har allerede staket ut en farbar og spennende kurs, og jeg gleder meg til å bidra med mitt for at Dinamo skal bli en enda tydeligere stemme i den norske kommunikasjonsbransjen fremover, sier Espen Dysvik Hagen, i en pressemelding.

– Sær og fin fyr

Han har en bred bakgrunn fra reklamebransjen, men er også ikke-praktiserende bibliotekar. Karrieren startet for over tyve år siden i nettopp Dinamo Reklame, men han har etter det vært i byråer som Hei!, DDB, Grey og Electricbrandy. Og avgjørelsen om å bli en del av Dinamo Reklame var enkel.

– Det var en var en «no-brainer».

Hagen kommer senest fra Geelmuyden Kiese, der han var kreatør og senior strategisk rådgiver. I tillegg til å være kreativ leder, skal han jobbe som tekstforfatter i tospann med AD Arnt Heggli.

– Espen er en sær og fin fyr. Han bringer med seg faglig tyngde, god samfunnsforståelse og en liten dose galskap, noe som vil passe godt inn i vårt miljø, sier leder i Dinamo Reklame, Heidi Holm. Vi har et sammenfallende syn på hvor vi bør være i fremtiden, og denne ansettelsen er en viktig brikke for å fortsette den spennende utviklingen vi nå er inne i.

Powered by Labrador CMS