– Dessverre er det kanskje ofte musikk som man helst ikke hører på som er det som gir deg den ultimate sommerfølelsen.
– Dessverre er det kanskje ofte musikk som man helst ikke hører på som er det som gir deg den ultimate sommerfølelsen.

Sommerpraten:

– Vet ikke om hva som satt verst spor, waka waka eller Rhodos

Arnt Magne Heggli mimrer tilbake til sommerlåta fra 2010.

Publisert Sist oppdatert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb og hvilke råd de vil gi andre som ønsker lykkes i bransjen.

Vi blir bedre kjent med kreatør og tekstforfatter i Dinamo, Arnt Magne Heggli.

– Hva gjør du i sommer?

– I sommer skal jeg være litt her og der, med litt forskjellige folk. Det blir bygging på hytta til foreldra mine, 4 års bursdag for sønnen min og en liten sørlandstur til Buene i Kristiansand.

– Hvilken låt gir deg mest sommerfølelse?

– Det er vanskelig å si hvilken sang som gir deg sommerfølelse. Dessverre er det kanskje ofte musikk som man helst ikke hører på som er det som gir deg den ultimate sommerfølelsen. En låt må vel da være «Waka Waka» fra Shakira. Kun fordi den tar meg tilbake til sommeren 2010, da jeg var på min første (og siste) «Gutta»-tur til syden. Vet ikke om hva som satt verst spor, waka waka eller Rhodos.

– Hvordan oppsummerer du 2021 i kommunikasjonsbransjen så langt?

– Det er et godt spørsmål. Jeg vil si at det er en bransje som er på krypende vei ut av Covid-19 restriksjoner. Sakte, men sikkert, ser vi mer og mer arbeid som ikke føles ut som eksisterer på grunn av restriksjoner. Mange små kreative jobber. Kanskje vi kan kalle året hittil for godt og blandet?

– Hvilken bransjeperson har imponert deg i år?

– Jeg vet ikke om jeg har én konkret person jeg vil løfte frem. Men kanskje den/de/derre som har imponert meg mye i det siste er folka i Tante Randi. Når jeg sier imponert, så vet jeg jo at de er skikkelig flinke, så er ikke overraska. Det bare gjør meg glad å se de fine tingene de lager, og hva de får igjen for det.

– Hva er årets flause til nå?

– Årets flause blir vanskelig å si. Jeg tipper at jeg sikkert har gjort noe i et teams-møte uten å være klar over det selv, som jeg fortsatt ikke vet at jeg har gjort. Men som andre ler av bak skjermene sine den dag i dag. Who knows. Hvis du leser dette, og det er sant. Plis, send meg en melding.

– Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

– Største tabben jeg har gjort på jobb? Det er kanskje ikke så mye man ønsker å dele. Ikke at jeg husker så mange heller. Hjernen vil jo aller helst glemme alt. Men det må vel være den gangen jeg plutselig befant meg selv som skuespiller i en reklame. Og så glemte jeg helt å vente på «action» fra regi. Det var hvert fall flaut. Med tanke på hvor mange ganger jeg hadde vært på sett fra før av.

– Hva er ditt beste råd til en som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Mitt beste råd til en som ønsker å lykkes? Det må være å bestemme deg for hva du ønsker, og ha et tydelig mål å jobbe mot.

Powered by Labrador CMS