Marthe Haugdal kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver hos Nasjonalt kompetansesenter.
Marthe Haugdal kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver hos Nasjonalt kompetansesenter.

Marthe Haugdal blir ny partner i kommunikasjons­selskapet PKOM

Hun kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver hos Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.

Publisert

– Jeg ser fram til å bli en del av PKOM, og jeg gleder meg spesielt til å møte kundene og hjelpe dem til å nå målene sine, forteller den nye partneren i PKOM, Marthe Haugdal, i en pressemelding.

Daglig leder i PKOM, Turid Hatling Finne, ser fram til å få Haugdal med på laget.

– Vi er svært godt fornøyde med å få inn en person med Haugdals erfaring og kompetanse. Dette styrker den jobben vi allerede gjør for våre kunder, og gir oss kapasitet til å hjelpe flere, sier hun.

Kjøper seg inn som partner

Haugdal har en bachelor i journalistikk fra Nord universitet. Odelsjenta fra Lysheim har tidligere jobbet for blant annet Trønder-Avisa, VG, Institutt for energiteknikk og Norges Bondelag.

– Det blir artig å ta fatt på jobben sammen med PKOMs mange spennende kunder og samarbeidspartnere innen matproduksjon og sirkulærøkonomi – og samtidig bli en del av det innovative miljøet på InnoCamp Steinkjer. Jeg er vokst opp på gård, har jobbet mange år i Norges Bondelag og har et sterkt engasjement for bærekraftig landbruk og matproduksjon, forteller Haugdal.

PKOM har levert kommunikasjonstjenester til offentlig og privat virksomhet siden 1996 og er i dag et av Trøndelags ledende kommunikasjonsselskap. Selskapet består av de fire seniorrådgiverne Turid Hatling Finne, Torkil Marsdal Hanssen, Jo Kristian Kvernland og Arve Løberg. Hovedkontoret er på InnovArena på Rørvik, i tillegg har de kontor på InnoCamp Steinkjer. Marthe Haugdal kjøper seg inn som partner og blir ansatt i selskapet som seniorrådgiver.

Powered by Labrador CMS